Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo
A KTM megbizhatob?
Erősebb mint az Aprilia?
Láttam írtál a KTM topicba is, nekem volt 25ös apriliám meg most a KTM, inkább KTM-et vegyél....szerintem
Ja azt elfelejtetem hogy 125 ccm-es legyen és a forgalmiban 11Kw-nál több ne legyen.
Helo.
Akinek van elado aprilia rx motorja engem érdekelne,de csak ha rendszámos. Olyan 2000-es vagy annál fiatalabb érdekelne.Akinek van ilyen az írjon a h.david44@citromail.hu email címre.
és hasmenése lesz és kitörik a lába mire kiér a budira
de amugy télleg szar dolog h valaki csak lenyulja a vasad, amiért dolgoztál meg hozzád nött meg minden...
sajnálom énis. De ha látjuk egyből szólunk. Amugy meg remélem hjogy aki ellopta annak lerohad a keze lába minden kilógó testrésze,valamint megsüketül megnémul és megvakul.
neee remélem megtalálod azért
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A mai nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban.
Köszi
ejj ha ez lett helyette? grat
Épp az a baj, hogy kimaradt a mai napon a pörgető hot blood mix!

mivan veled? mit ittá?
hogy nincs megbonyolítva
Igen, az elég kellemes, hogy megbonyolítva, normálisan hozzá lehet férni a részekhez, nem kell minden kis szart leszedni előtte!
Rx után maga az apokalipszis szoknom kell még, nagyon "egyszerű" motor,nincsen semmi túlbonyolítvan!

Én régebben próbálgattam egy 2001es fe501e gépet, és hát nem éppen szarral dobálóznak a husabergek, príma szerkezetek! Az az 550e pedig szerintem elég jó ár érte!
jaja 2000-es,550ért vettem német forgalmival! Honosítani fogom aztán nálam is jöhet az sm szett
Nekem is megfordult a fejemben, hogy RX után jó lenne egy 2001 körüli berg, 1 plusz sm szettel, és akkor lehetne cserélgetni ízlés szerint, csakhát előbb a melónak kellene összejönni.

Egyébként milyen évjárat? A lengővilláról itélve 2000-es, vagy tévedek? Mi pénzért vetted?
Kösszi
Jól van na, ne rosszindulatból írtam!
Egyébként finom a berged!
Nem ahoz hasinlítottam,nemtudtam,hogy van 250....
Kinézetre semmi köze a 250esnek a 125ös rxhez, nem ahhoz kell hasonlítani.
nemtom nem láttam még élőben meg amúgy se ismerem az apriliákat csak megkért a haver h segítsek eladni
Ez a motor még képen sem látott aprilia rx-et