Helo.
Akinek van elado aprilia rx motorja engem érdekelne,de csak ha rendszámos. Olyan 2000-es vagy annál fiatalabb érdekelne.Akinek van ilyen az írjon a h.david44@citromail.hu email címre.
és hasmenése lesz és kitörik a lába mire kiér a budira
de amugy télleg szar dolog h valaki csak lenyulja a vasad, amiért dolgoztál meg hozzád nött meg minden...
sajnálom énis. De ha látjuk egyből szólunk. Amugy meg remélem hjogy aki ellopta annak lerohad a keze lába minden kilógó testrésze,valamint megsüketül megnémul és megvakul.
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! A mai nap folyamán ellopták a motorom Budapest XII. kerületből, ha esetleg valaki, valahol ráismer kérem értesítsen ezen a számon: 30/5490936. A motor adatai: Suzuki DR 250 S, 1996-os évjárat, rendszám:UFB-255, alvázszám: SJ45A102775, motorszám: J425102781, színe:lila-sárga-fehér,jelenleg supermoto kerekek voltak a motorban.
Én régebben próbálgattam egy 2001es fe501e gépet, és hát nem éppen szarral dobálóznak a husabergek, príma szerkezetek! Az az 550e pedig szerintem elég jó ár érte!
Nekem is megfordult a fejemben, hogy RX után jó lenne egy 2001 körüli berg, 1 plusz sm szettel, és akkor lehetne cserélgetni ízlés szerint, csakhát előbb a melónak kellene összejönni.
Egyébként milyen évjárat? A lengővilláról itélve 2000-es, vagy tévedek? Mi pénzért vetted?
A KTM megbizhatob?
Erősebb mint az Aprilia?