Erre én is gondoltam már, próbáltam is a nyomást, az van, de nem tudom, hogy hány bár, mivel mérőm nem volt hozzá. Majd kérek valakitől, a másik fórumon még olyan ötletet adtak, hogy lehetséges, hogy valamelyik vékony levegőcső van elrepedve. Hétvégén tudok vele foglalkozni. Majd megírom, hogy mire jutottam.
Sziasztok, tudja valaki hogy itthon hol lehetne alu ( pl.Renthal) hátsó lánckereket venni az RSV-hez? PinkMotors és Auner kilőve, nincs nekik, nem is tudják rendelni.
Köszi
olyan problémája van a motoromnak (A.Tuono 1000) , hogy hideg indítás esetén beindul, de nagyon alacsony fordulaton jár kb. 3 másodpercig, és ezek után leáll. Leállás után az egyik kipufogón fehér füst jön ki néhány másodpercig. Ha újraindítom, ugyanezt csinálja. A motorban 16500 km van, mechanikai problémája valószínűleg nincs.
Tud esetleg valaki segíteni ebben a kérdésben?
Üdv! mindenkinek!
Olyan kérdésem lenne , hogy szeretnék rápillantani a szelepekre mert most van olyan 30.000km a gépben! valaki csinált már ilyet? milyen a gyári méret?
A tanksapka alól kicsit szivárog a begya ha tele tankolóm és kicsit megcibálom. a gumi ment el van valakinek ilyen vagy esetleg hol lehet kapni ilyet tudja valaki?
Na jó bevallom ez kamu ma néztem a vmaxot erre 299 miközben én eddig 254-nél nem mentem vele többet, lehet az este álmodta aztán eltárolta magának 293 amúgy szép teljesítmény
Nem sajnáltad tőle Nekem csak errőlhttp://www.sportmotor.hu/motor... van kép egy lengyelországi csapatáskor, volt egy 298-am is, de elfelejtettem megörökiteni
Mérj rá a pumpádra.
Ha 5-6 bár-t tol akkor az jó ha 3 alatt van akkor kuka.
Köszi
olyan problémája van a motoromnak (A.Tuono 1000) , hogy hideg indítás esetén beindul, de nagyon alacsony fordulaton jár kb. 3 másodpercig, és ezek után leáll. Leállás után az egyik kipufogón fehér füst jön ki néhány másodpercig. Ha újraindítom, ugyanezt csinálja. A motorban 16500 km van, mechanikai problémája valószínűleg nincs.
Tud esetleg valaki segíteni ebben a kérdésben?
Köszönöm előre is.
http://www.kepesmotor.hu/april...
Olyan kérdésem lenne , hogy szeretnék rápillantani a szelepekre mert most van olyan 30.000km a gépben! valaki csinált már ilyet? milyen a gyári méret?
A tanksapka alól kicsit szivárog a begya ha tele tankolóm és kicsit megcibálom. a gumi ment el van valakinek ilyen vagy esetleg hol lehet kapni ilyet tudja valaki?