Ámbörök!
Van egy pár mivv xcone dobom,talán 2ezer kilómétert használt.Van még egy pár akra dobom is eladóba.
Ha érdekel valakit akkor írjon ide vagy hívjon:30/9089573.
Köszi mindenkinek!
Tuono-t?az mi?
Nagyon tetszik ez a moci még nem tudom hogy meglesz e de már most várom ....
Azért köszi mindenkinek ha meglesz igérem megyek a találkozóra ha lesz:)
Tibi!
Szerintem olyan lenne neked az ZZR250 után a mille mint a Peugeot 207 után egy Impreza WRX STI. Vadállat. Egy ilyen kategóriáju motornál nem nagyon szabad hogy számítson a fogyasztás, kényelemről meg nem is beszélhetünk. Ezeket arra tervezték, hogy rövidebbet fékezz mint a haverod, előbb add rá a gázt kanyarból kifele, és előbb ér le a csizmád mint a motorból bármi. Ha eddig csak túrázgattál akkor nem ez a te motorod! Az utas is csak úgy tudja magát ráfeszegetni. Ezeket nyelezésre találták ki.
Üzemképes, de töltése igencsak kevés, 11,2 így most generátor felújítás van folyamatban. Speckó szerszám holnap érkezik. Jelenleg teljesen szét borítottam kerekek és váz maradt csupán egyben. Komplett átszabáson esik át Figaróm, amivel egyszerű, és egyedi lesz a külsője. Hamarosan rsvfórumra tolok fel pár képet az ilyen volt, ilyen lett szabászatomról.
Obama minden nap fogyasztható Bóly szederkényi végénél, azaz nálam!
Van egy pár mivv xcone dobom,talán 2ezer kilómétert használt.Van még egy pár akra dobom is eladóba.
Ha érdekel valakit akkor írjon ide vagy hívjon:30/9089573.