megint elkezdte a gépes a hülyeséget.
Mondom elindulok kerülök egyet, inditáskor kettőt kattant a relé aztán beröffent, még jó hogy sehol nem álltam meg/állítottam le, hazaérek, garázs előtt leállit, mondom csak megprobálom visszainditani: nem sikerült.
Szerintem csak akksis lesz, bár a multkor megnézettem azt mondták jó, (mondjuk azóta tényleg jó volt, néhány napja kezdte megint),viszont autóról beinditottam, egyből indult..
töltés jó, indítórelé már ki van cserélve.
Eladó egy pár akrapovic dob kisebb hibával,jó állapotban.
Nekem tuono-n volt fennt de más típusra is felmegy kis átalakítással.
Akit érdekel itt elérhet:30/9089573.
Az irányára:100eft alkudni lehet
Sziasztok! Lenne egy nagy kérdésem! Lehet hogy a közeljövőben összejön egy motorvásárlás. Az egyik lehetséges jelölt egy 2000-2003 körüli RSV. Ha nem lenne túl nagy kérés, írnátok pár szót erről a tipusról? Mik a hibái, mire kell figyelni,van vmi extra amire érdemes odafigyelni? Alkatrészárak, fenntartás mennyire költséges?Előre is köszönöm! Üdv: Balázs
mé' lennél hibás? ott is megszoktunk ám fordulni, legalábbis én napi rendszerességgel, igaz sokat nem irkálok, de bámészkodni szoktam, és nagyon jó az oldal!
Én is bár nekem....... izéééé.......... Bari vagy így ha veszek majd egy RSV t akkor a te dobjaidat fogom megvásárolni új árában. Tudtátok, hogy tudok festeni? Sajnos én nem....
Gratula Tamás!
ne laposokodjatok...
Ki vót rsvfórum túrán?
Nemtudom,hogy hibásv agyok-e ,de azthittem jó ötlet ha csinálok egy oldalt csak Apriliásoknak..
Az a baj, nincs senkinek hozzáfűznivaló,vagy valmi... pedig olyanná szeretném tenni, amilyet az Apriliások szeretnének.
De sikerélmény híjján,néha belefáradok
csak az akkumulátorosnak is elhittem hogy hibátlan
jövő héten akksivásár lesz