Ohh ne is mond... a tavalyi évem ritka szar volt nekem is!Egész évbe mindössze 3000-et tettem a vasba! Ja ma is eltankoltam az utolsó petákom is! Nah nem baj majd összeseftelek valamit!
Igyekszem á én csak tudod nehéz a disznót vécére szoktatni!Múltkor is beidegeltem magam mert nem sikerült bejelölnöm a szerény hajlékom a térképen!Tiszta csihés voltam ! Most erőt gyüjtök aztán újra megpróbálom!
á igy nem szabad gondolkodni! gondolja arra neked csak egy harapás neki az élete amugy meg azt kell kamillázni hogy AIDS es vagy hátha távoltartja persze ha nem életfogytos
Megfordult már az én fejemben is , aszt meg az jutott az eszembe, ha mégis megbukok, lehet betesznek egy százharminc kilós feka mellé szobatársnak, aki megkíván naponta 2x , azzal el is vetettem az ötletet.
Jah , láttam ,h jött 2 üzenetem ,de sokáig nem tudtam megnézni, mert nem jöttem rá, h hogy lehet törölni a korábbiakat, amitől nemtudom megnézni az ujakat.
Legyen már meg a régvárt pénzem ,és elhozok egy zsákkal abból a pólóból ,még a szomszéd hülyegyerekeket is abba öltöztetem fel.
Napi átlag 40-50 hozzászólás. 152 tag.
Állandó szervezett programok(tavaly főként csavargások, idén főként ivászat, meg pályanapok)
Klubkkártya kedvezményekkel.
Most pang kicsit, mert épp bólyon vannak és vedelnek
Dino meg már ezóta üvegesre itta a tekintetét Bólyon!
Pedig ott várnak
Nemkerek!
Bólyon isznak a többiek...
Nem mész?
Legyen már meg a régvárt pénzem ,és elhozok egy zsákkal abból a pólóból ,még a szomszéd hülyegyerekeket is abba öltöztetem fel.
Kerestelek ezerrel...
Pólóügybű kifolyólag.
De nemigen válaszoltál
Aftertumorró gó tu transzilvánia!
Állandó szervezett programok(tavaly főként csavargások, idén főként ivászat, meg pályanapok)
Klubkkártya kedvezményekkel.
Most pang kicsit, mert épp bólyon vannak és vedelnek