Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy olyan matrica jóvóna nekem is .
szíp .
eleg gyors a feldolgozas. ott a baba!
hali.
papir semmi. most toltottem fel a fotokat. nem tom meddig tart a feldolgozasuk. de lathatok hamarosan.
inkább arról beszélj mi van a papirokkal és a képpel az uj vasról? .
hali$! regebbi millevel ki motorozott minap az m6os hid feljaroja es a solt kozotti szakaszon?
és köszönöm az erőfeszítéseidet.
valamennyit enged ám a fólia...akkora domborulatok meg nincsenek...
az a baj hogy hiába veszem le a méretet mert felragasztásnál neked a domborulatok miatt végül nem oda fog esni ahová kellene...e miatt kellene a bedigitalizált méretezése mert ott biztos nincsen hiba! Majd még én is megpróbálom a helyi aprilia-sokat
na ezé ne idegeskedj....megpróbálok valamit de sztem ha neked nem ment akkor nekem se fog....
szeva zrider! le tudod törölni a service feliratot otthon is leveszed a gyujtást nyomod a +és a - gombot legalább 15 másodpercig és utána rá adod a gyujtást! de közben nyomod a két gombot mikor ráadod a gyujtástnekem sikerült! üdv mindenkinek!
Csütörtökön délután kigurulunk e-ringre.
Ha valaki késztetést érez, velünk tarthatna...
Nállunk inkább az ódalkocsim hátsója nembirta, + lengén öltözött és mire a fullgázig értünk, tiltakozott erőssen a hideg miatt, majd Fonyódnál levágta, h ott van az útszélén egy fasza kis halsütő, sztápp,ott meg kikért egy meritőhálónyi halat, na az mire elfogyott, Ti már Füreden toltátok
Igy aztán visszagurultunk Lellére, kimentünk a partra, leböktem a szekeret szenderre és mellette a füben szunditottam párórát
Majd arra ébredtem ,h valami eszement a távolban egy vasvödörben ráz egy kiló csavaranyát, levágtam ,h a dukisok megjöttek a balcsikerülésből
Aszt hozzájuk csapódtunk és madélig ott bandáztunk velük
Te is raktál bele szárazkuplungot?
Z, milyen volt Lellén? Sajnos nem találkoztunk, mire megjöttetek, mi elmentünk. Saca segge jobban bírta, utolért bennünket.
Üdv Bélám !
A végén csak elkerültük egymást a Balcsi körül.
Am fasza volt, elnyomtam a Millerrel az összes Duki hangját ,
Más téma: a jövő hét végén SPS 996-tal tervezünk egy 2/A-t, összekötve a Tóth Peti (Ducati 999, Dunakeszi) kifőzdéjének meglátogatásával. Nem gyössz? Szombat, szerintem. Hozhatnád a jóseggű csajt. s akkor mehetnél elől...
Az enyémen is előjött még tavalyősszel, mert ahol szervizeltettem, ott elfelejtették törölni ,h ne jelenjen meg. Nem történt semmi, vidáman gurulászik, majd most vméknap viszem Aszalósékhoz szervizeltetni és megkérem ,h töröljék ki.
Am a 07 előttiekből vmi gombnyomkodással is el lehet tüntetni, csak nekem olyan még nem volt.
Nem tuti, de majdnem, hogy nem tilt le. Nekem is volt olyan, hogy előbb volt a szervízem, mint ahogy km szerint kellett volna, s jó sokáig kiírta a servicét, de nem tiltott le.
Szevasztok! Már kérdeztem egyszer ősszel is, de megkérdem még1szer, hátha azóta tudja valaki pontosan. A SERVICE felirat megjelenése csak informativ jellegű, vagy le is tilthatja a gyújtást kilométerek után? Van még 5000km olajcseréig, kibirja addig hogy értelme is legyen majd legközelebb, vagy esetleg később is lehet majd időziteni ha fel sem villant még?
baz szétidegel az a szar ! Egyszerűen nem bírom levenni a méretet!Te nem tudod netről valahonnan leszedni a digitális méretezését mert ha digitálisan meglenne akkor max 3 nap és kész!
7vége- jó idő- olaj és szűrőcsere
Vagy a CR jelenti a nevedben a motort.....
Hiába no,nem az én műfajom.
enge pl nem zavar. általában a sportmotora írogatok,mert itt több az ismerős,de néha belenézek az rsvforum-ba is.
kenyer általában csak ebben a topikban (meg a testvét tuono topikban) "reklámozza" magát. nem értem téged miért zavar.
Az MX nem aprilia és szerintem nem is sportmotor...vagy a tököm tudja mi az de (Gy.ferenc után szabadon) "ha nem teccik ellehet menni,ittlehet hagyni".
Adidas.