Hát legalább 2féle motoros van.
Az egyik, aki mindig puccositja, javszerolja a vasát, és mikor megvan vele , nézegeti a garázsban ,h milyen tuti.
Mig a másik szarik rá, inkább motorozik télbe -nyárba és ha szétcseszi a gépezetet, majd megcsináltatja a szerelővel.
Jégmotorra alap, h megyek, már a kiscsákó is bevan indúlva !
Holnapra meg Kenyér elvtárs igért valami fórumtalit, azzal mi a stájsz
Nemnagyon tudtam itt követni a dógokat az utóbbi időben
Ne baxál már föl! Holnapra 0 -5fokot igér !Lefagy a micsodád !Inkább játszál a kiscsákóval!Az én falcom meg szétvan borítva a melóhelyemen,úgyhogy csak nézegetem a motort !28.án jégmotoros buli az Oláh Gáborban!
aha....csak hogy én a pokolból is visszajövök , ha a bettigyárról leesek, akkor meg leporolom a gúnyám ,oszt simán visszamászok !
Már csak 94km kell a 12ezerhez a millébe erröl az évről , holnap lehet meglesz
Faxa ez a karácsony, végre békénhagynak a gályával, azt motorozhatok......
és még télen is tudom használni
Anya mondta:
előnyei:
- nem kell féltenem téged ezzel
- nem erre b*sszod el az összes pénzed
- nem kell jogsi meg adókat fizetni és nincs tele a garázs
Hátrányai az én szemszögemből:
nem igazi :D
nem termel adrenlint
Pedig az van bennem, hogy a mille mille mille, de amikor rágondolok a gixxerre vagy r1-re..! Pedig biztos, hogy nagyon bejön a mille, mert gyönyörű, ritka, nyomatékos! Csak a szívemnek a sor4 kell, szeretem pörgetni a gépet! Hát annyira biztos nem hajtottam meg! Na majd meglátjuk! Egyébként Boldog Karácsonyt neked is és minden motorosnak!
Mindent látok Dave!
De miért hiszed, hogy ez gáz?
Nem lehetünk egyformák!Neked lehet a sor4 jobban bejön...
Van aki szeret beleolvadni a szürke átlagba
Bár gyanítom rendesen még meg sem hajtottad a Millédet
Az falcomba marzocci van !De szerintem mindegy még a télen kicserélem valami faxa olajra. A hűtőm meg még mindig nem érkezett meg,pedig ma beakartam szerelni !
Az öhlinsnek évente csere vagy 10.000 Km-enként. A showa nem tudom mit igényel, de ha maximalista vagy, biztos hasonló intervallumokat. Olajcsere esetén mindig illik szimmeringet is cserélni, illetve a telót belülről átmosni alaposan.
Cső!
Erre a teló olajcsere témával kapcsolatban kérdezem,kell-e cserélni 5 évesen,ha csak 10000-km van a sárkányba? Mi a tapasztalat apriliáék?Én találtam egy linket ahol azt írják nem kell széthúzni a telót ,hanem alul a hózó fokozatot kitekerni itt kifolyik,felül pedig a teló tetőt lecsavarni és mehet a csere!
Kérjél a jézuskától,egy gsx-r t ! Én is eladtam a toyotámat,hiába volt szép meg új,a szívem vissza húzott az opelhez!/Buktam is egy fél millkát a bizniszen! /
De holapicsábalehet a telóm ?
Mind1 a gépem bevankapcsolva!
Igértem és be is tartom!
Akit érdekel ide kattintva jelentkezhet!
Holnap délben meeting srácok
Az egyik, aki mindig puccositja, javszerolja a vasát, és mikor megvan vele , nézegeti a garázsban ,h milyen tuti.
Mig a másik szarik rá, inkább motorozik télbe -nyárba és ha szétcseszi a gépezetet, majd megcsináltatja a szerelővel.
Jégmotorra alap, h megyek, már a kiscsákó is bevan indúlva !
Holnapra meg Kenyér elvtárs igért valami fórumtalit, azzal mi a stájsz
Nemnagyon tudtam itt követni a dógokat az utóbbi időben
Már csak 94km kell a 12ezerhez a millébe erröl az évről , holnap lehet meglesz
Faxa ez a karácsony, végre békénhagynak a gályával, azt motorozhatok......
Én meg már elsirattalak ! Mondom az asszonynak biztos leestél valamelyik betongyár tetejéről,azért nem veszed fel a telefont !
Kimentem ma a garázsba , a kicsikém elsőszóra szépen beröffent, uh ,megyek tekerek 1pár kört vele
Anya mondta:
előnyei:
- nem kell féltenem téged ezzel
- nem erre b*sszod el az összes pénzed
- nem kell jogsi meg adókat fizetni és nincs tele a garázs
Hátrányai az én szemszögemből:
nem igazi :D
nem termel adrenlint
na nem offolok. Békés és áldott ünnepeket !
ma én is új RSV tulaj lettem
De miért hiszed, hogy ez gáz?
Nem lehetünk egyformák!Neked lehet a sor4 jobban bejön...
Van aki szeret beleolvadni a szürke átlagba
Bár gyanítom rendesen még meg sem hajtottad a Millédet
Erre a teló olajcsere témával kapcsolatban kérdezem,kell-e cserélni 5 évesen,ha csak 10000-km van a sárkányba? Mi a tapasztalat apriliáék?Én találtam egy linket ahol azt írják nem kell széthúzni a telót ,hanem alul a hózó fokozatot kitekerni itt kifolyik,felül pedig a teló tetőt lecsavarni és mehet a csere!