Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hol lesz ez a találka?
ALAP! ahogy Imrufo mondaná
Nagyon remélem hogy tiszteletedet teszed holnap körünkben, remek móka lesz!
Oksa, akkó megyünk!
De holapicsábalehet a telóm ?
Mind1 a gépem bevankapcsolva!
Így igaz nagy "Z"
Igértem és be is tartom!
Akit érdekel ide kattintva jelentkezhet!
Holnap délben meeting srácok
Hát legalább 2féle motoros van.
Az egyik, aki mindig puccositja, javszerolja a vasát, és mikor megvan vele , nézegeti a garázsban ,h milyen tuti.
Mig a másik szarik rá, inkább motorozik télbe -nyárba és ha szétcseszi a gépezetet, majd megcsináltatja a szerelővel.
Jégmotorra alap, h megyek, már a kiscsákó is bevan indúlva !
Holnapra meg Kenyér elvtárs igért valami fórumtalit, azzal mi a stájsz
Nemnagyon tudtam itt követni a dógokat az utóbbi időben
Ne baxál már föl! Holnapra 0 -5fokot igér !Lefagy a micsodád !Inkább játszál a kiscsákóval!Az én falcom meg szétvan borítva a melóhelyemen,úgyhogy csak nézegetem a motort !28.án jégmotoros buli az Oláh Gáborban!
aha....csak hogy én a pokolból is visszajövök , ha a bettigyárról leesek, akkor meg leporolom a gúnyám ,oszt simán visszamászok !
Már csak 94km kell a 12ezerhez a millébe erröl az évről , holnap lehet meglesz
Faxa ez a karácsony, végre békénhagynak a gályával, azt motorozhatok......
Csá Zrider!
Én meg már elsirattalak ! Mondom az asszonynak biztos leestél valamelyik betongyár tetejéről,azért nem veszed fel a telefont !
Jól teszed, rövidesen én is melegítem a ménest
Sokboldog karácsonyt kiscsákóim!
Kimentem ma a garázsba , a kicsikém elsőszóra szépen beröffent, uh ,megyek tekerek 1pár kört vele
és még télen is tudom használni
Anya mondta:
előnyei:
- nem kell féltenem téged ezzel
- nem erre b*sszod el az összes pénzed
- nem kell jogsi meg adókat fizetni és nincs tele a garázs

Hátrányai az én szemszögemből:
nem igazi :D
nem termel adrenlint

na nem offolok. Békés és áldott ünnepeket !
Grat az új "géphez". Erre legalább nem kell regadót fizetned.
estét

ma én is új RSV tulaj lettem
Pedig az van bennem, hogy a mille mille mille, de amikor rágondolok a gixxerre vagy r1-re..! Pedig biztos, hogy nagyon bejön a mille, mert gyönyörű, ritka, nyomatékos! Csak a szívemnek a sor4 kell, szeretem pörgetni a gépet! Hát annyira biztos nem hajtottam meg! Na majd meglátjuk! Egyébként Boldog Karácsonyt neked is és minden motorosnak!
Mindent látok Dave!
De miért hiszed, hogy ez gáz?
Nem lehetünk egyformák!Neked lehet a sor4 jobban bejön...
Van aki szeret beleolvadni a szürke átlagba
Bár gyanítom rendesen még meg sem hajtottad a Millédet
Én meg motoroztam ma, és még nem is fáztam igazán, remek volt
Az falcomba marzocci van !De szerintem mindegy még a télen kicserélem valami faxa olajra. A hűtőm meg még mindig nem érkezett meg,pedig ma beakartam szerelni !
Dave! Szedd össze magad! Különben kitagadunk
Az öhlinsnek évente csere vagy 10.000 Km-enként. A showa nem tudom mit igényel, de ha maximalista vagy, biztos hasonló intervallumokat. Olajcsere esetén mindig illik szimmeringet is cserélni, illetve a telót belülről átmosni alaposan.
Cső!
Erre a teló olajcsere témával kapcsolatban kérdezem,kell-e cserélni 5 évesen,ha csak 10000-km van a sárkányba? Mi a tapasztalat apriliáék?Én találtam egy linket ahol azt írják nem kell széthúzni a telót ,hanem alul a hózó fokozatot kitekerni itt kifolyik,felül pedig a teló tetőt lecsavarni és mehet a csere!
Pedig rohadtul megakarom tartani a Millet, csak télleg viszahúz a szívem! Akármilyen kinai is! Remélem Kenyér Úr nem látja ezeket a mondantokat!
Kérjél a jézuskától,egy gsx-r t ! Én is eladtam a toyotámat,hiába volt szép meg új,a szívem vissza húzott az opelhez!/Buktam is egy fél millkát a bizniszen! /
Singer varrógép! Basszameg, akárhogyis akarom az apriliát visszahúz a singer felé a szívem!
Annyit ömlengesz arról a singer varrógépről hogy lassan az az érzésem, neked gixxert kellett volna venned, nem apriliát