De, mostan fog következni, kipróbálom a MOTUL Factory telóolaját, elvileg a legjobb ami kapható (elvileg ugye)
A hátsó gátlót is szervízre meg beállíttatásra küldeném, csak még nem tudom kihez vihetem nyugodt szívvel....
Nekem jó a gyorskötöző is
A titán nitrid bevonatot nem fogja megkarcolni a műanyag gyorskötöző, remélem. Kopást maximum az ott megülő mikroszemcsés por, kosz okozhat, de az meg a szilikonos gyűrű esetében is fennáll.
Nem a leg elegánsabb megoldás, tudom, de szegény ember vízzel főz
Az a motor megvan még, barátom árulja, és valóban remek vétel. Motorikusan a legjobb RSV amit láttam a régebbiek közül, jobb az enyémnél is hogy a fene enné meg
Az első darabok is tartosak, gondolok itt a 2001- 2003-as kiadású gépekre.
Egy picivel lejebb egy kolléga, belinkelt egy hirdetést pl azt meg is venném, ha meg van még.
Igen jól meg kell húzni, valóban ez a titka, csak ekkor meg össze fogja karcolni a felületet!
Szerintem nem éri meg.
Egyébként van kimondottan ide való szilikon O gyűrű.
Szerintem nyugodtan vegyél RSV-t.
Kiváló pályamotor és kiváló túramotor is egyben, de a mindennapokban is használható!
Nekem legalábbis mindhárom teljesen jól megy!
A legegyszerűbb, ha a duma boxot használod
A többit kitanulod idővel. És ott van a gyik-is, ami segít kiismerni magad.
valamint ha bárhol kérdezel,mondjuk engem, nagyon szívesen segítek
Köszi kenyér ,csak azt mond már meg kit szólitsak meg!Mert én abban a rengeteg topicban mindig elveszem!Tudod itt meg az a jó,hogy mindenki itt van egy helyen ! De azért minden tiszteletem a tied,hogy összehoztad az oldalt,és ott is érdeklődöm!
Déczi-Öhlins
Nála jobbat nem találsz kis hazánkban.
A hátsó gátlót is szervízre meg beállíttatásra küldeném, csak még nem tudom kihez vihetem nyugodt szívvel....
Nem cserélsz olajat soha?
A titán nitrid bevonatot nem fogja megkarcolni a műanyag gyorskötöző, remélem. Kopást maximum az ott megülő mikroszemcsés por, kosz okozhat, de az meg a szilikonos gyűrű esetében is fennáll.
Nem a leg elegánsabb megoldás, tudom, de szegény ember vízzel főz
Mi a helyzet?
Én is akkor tettem.
Írtam neki mailt, remélem válaszol.
Az első darabok is tartosak, gondolok itt a 2001- 2003-as kiadású gépekre.
Egy picivel lejebb egy kolléga, belinkelt egy hirdetést pl azt meg is venném, ha meg van még.
Marci
Szerintem nem éri meg.
Egyébként van kimondottan ide való szilikon O gyűrű.
Kiváló pályamotor és kiváló túramotor is egyben, de a mindennapokban is használható!
Nekem legalábbis mindhárom teljesen jól megy!
Nem jó megoldás.
A többit kitanulod idővel. És ott van a gyik-is, ami segít kiismerni magad.
valamint ha bárhol kérdezel,mondjuk engem, nagyon szívesen segítek
Talán ők többet tudnának mondani a helyes futóműbeállításról
Adalék a natixos rsv-r hez!"Megkímélt kissebb karcokkal eladó"
Jókor jóhelyre!Tényleg szinte csak fényezés...