Most lestem, a galériámba vanna képek. Elég kanyargósak.
Hegyes gumi kell, és akkor csak azt érzed, hogy már a fülén fordulsz
A legdurvább, mikor azthiszed ledob, akkor kezd megnyugodni.(pedig engem ledobott)
Itt sok aprilia fordul lapon: http://www.rsvforum.com/hring0...
Hát nem véletlenül vannak a futómű mágusok Nem kicsit komplex a dolog. Nekem emlékeim szerint most 20mm-t emelkedik ki a teló a villahídból. Tehetnél fel egy kábelkötözőt a villa belső csövére. Így ha párszor erősen megfékezed láthatod, hogy mennyire ül össze a villa.
Ezen a leengedésen én is gondolkoztam .de nem mertem hozzá nyúlni !Mennyire engedted le?Én most ott járok,hogy a rugó előfeszítést teljesen kiengedtem és öt fordulatot rátekertem.A húzót3/4 a nyomót pedi 1 fordulatra engettem ki!Így lejjebb jött az eleje,és úgy érzem nem koppan fel erőssebb fékezésnél sem!Hozzáteszem az én motoromban marzocci telók vannak!
Az a helyzet, hogy a 180 fokos lassú hajtűket én is utálom a Tuonoval. Vhogy úgy érzem, hogy be akar borulni az eleje, komolyan ellen kell tartani a kormányon. Kicsit jobb lett a helyzet, miután leengedtem az elejét. Esetleg ezzel is próbálkozhatsz, ha még nem tetted. Meg persze az sem mindegy, hogy milyen az elsőgumid profilja. Egyébként én is a natixnál vettem a motort. Furcsaságokat én is tapasztaltam. Pl. kezembe nyomtak egy olyan teljesítmény diagramot ami tuti nem az én motoromé, 50 rugóval drágábban akarták adni a motort, mint ahogy a tulajdonosával megegyeztem, meg le kellett tennem a teljes vételárat ahhoz, hogy kipróbáljam a motort. Ez utóbbi részükről talán érthető, de nekem akkor is furcsa, mert még sehol nem tapasztaltam ilyet.
Helloka mindenkinek.
Egy kis tanács kellene :) Motort vennék 2 év kihagyás útán, elötte 17 motorom volt és 16 évet motoroztam minden féle gépen a cbr1000f től a zx900r-ig stb stb. Most úgy gondoltam veszek egy motort megint:) és egy ilyen Aprilia RSV-t néztem ki. Nincs tapasztalatom ehhez a típushoz. A másik gép egy Kawasaki ZX12R lenne. Ez a két tipus tetszik most.
Tudnátok segíteni? Mennyire megbizható egy ilyen masina, " RSV" túrázni szeretnék vele,és minden napi használatra.
Köszi az okos hsz-t. Nem mondtam hogy nem lehet jó vételt csinálni ott, csak valszeg át akarnak baszni. Ne hagyjátok magatokat és nincs semmi gond. Én hülye voltam és naiv, de tanultam belőle: többet nem veszek ott semmit, nem viszem oda a motorom szervizeltetni (a szervíztapasztalataim ott borzalmasak. más topicban már leírtam többször a részleteket), és ennyi! Lehet ott vásárolni, csak oda kell figyelni. Meg általában az árak is elszálltak. De ha jó vételt lát valaki ott, nem kizárt hogy nincs gebasz.
Gyerekek, én a natixtól nem vennék semmit többet, de TI tudjátok. A Tomi tényleg rendes srác, de a bolt egy buzeráns lehúzás. Engem legalábbis bepaliztak. Persze csak azt lehet, aki hagyja. Ne legyetek ilyen hülyék mint én!
Sztem nincs abba semmi, hogy gyorsulgatott vele! Főleg, hogy aprilia szerelő! Ha ért hozzá, akkor mindig karban volt tartva! Küllemre is faszán néz ki! Amúgy is ezek a gépek akármit kibírnak! Sztem érdemes megnézni!
Csőváz!
Igen az ő motorja és, hogy őszinte legyek már beszéltem is vele! Úgyhogy tuti nem veszem meg a gépet főleg azután amit írtál! De azért elmegyek értetlenkedni egy sort!Kiváncsi vagyok mennyire akarnak palira venni !
De van... a végeredményről
http://www.rsvforum.com/galeri... -itt a végeredmény
http://www.rsvforum.com/galeri... -itt még csak a lábam csúszik lefelé