Szia!
Én Kecskemétről vettem a Fazert ebből a kereskedésből! Rendesek voltak. Itt dolgozik a Fabók Tamás aki országos gyorsulási versenyen 2dik lett tavaly asszem. Neki van vagy volt egy ugyan ilyen Milleje. Lehet, hogy ő árulja. Én nem azt mondom h nem annyi kb van benne, de egy aprilia szerelőnek nem tart sokból kicsit átprogramozni a km-t. És ha chip tuning van benne meg ha vki gyorsulgat, lehet, h nem az a megkimélt darab belülről, még ha a külseje alapján annak is látszik. Én nem rossz hirét akarom kelteni a srácnak, mert velem nagyon rendes volt, de én a helyedben rákérdeznék, hogy esetleg nem az ő motorja volt-e. És persze negem nem fontos megemliteni. Vigyázz, mert könnyű belefutni az ilyenbe. Remélem nem baj, hogy ezt leirtam. Minden jót!
Hali Pubec!
Mikor a falcot vettem,még fontos szempont volt,hogy a hátsó traktus is használható legyen,ezért nem vettem tounót!Most úgy néz ki a feleségem letett a motorozásról .99%-ban egyedűl űlök a gépen!A futóművel annyi gondom van, hogy lassú vissza fordítókat nem tudom kezelni vele,lehet én vagyok béna,de tuti hogy a motor hossza is befolyásolja ezt a problémát!Valamint a már említett eltekergetést sem tudtam egész évben normálisan helyre hozni!Nekem nincs tapasztalatom ebben a témában,és nem is találtam olyan embert aki segített volna!Az az igazság ezt a motort nem is arra találták ki,hogy a térdvédővel karcolják az aszfaltot!Mindent összevetve elégedett vagyok a motorral még mindig nagyon tetszik a formájaés ha ráűlök jóérzés tölt el.A sárga gépnek szerintem is komoly múltja van,két ünnep közt azért lehet elmegyek megnézem !
Ezeket a közös gurulásokat irigylem! Frankó lehetett a hangélmény is. Nem mondom, hogy "na, majd jövőre", mert mindig azt mondom, aztán vhogy soha sem jön össze... Hát igen az ember mindig vmi jobbra vágyik. Mint te a factory-ra... Megdöbbentő, hogy már ennyiért lehet factoryt kapni. Mondjuk a karbon sárvédővel már trükköztek ahogy látom. Valahogy lekerült róla
Egyébként miből jöttél rá, hogy kéne egy Falconál sportosabb darab? Futóműgondok?
Én sem motoroztam annyit mint szerettem volna !De azért nem panaszkodom,voltunk a lengyeleknél,a mátrában a szezon végén pedig egy karika a dunakanyarban,szlovákia az rsv fórumos srácokkal! Élmény volt 10-20darab mindenféle v2-vel eggyütt csavarogni!A motorom is jól teljesített,semmi baj nem volt vele! Bár szerintem a futóművét csak decemberre sikerült vissza állítani optimális állapotra./Legalább is remélem,hogy sikerült!/Az év tanulsága erre az évre az volt,hogy ez nem egy sport motor!Nagyon kényelmes nagyon megy ,de olyan mint egy hajó, nehéz vele gyorsan fordulni!Szóval az új álom egy rsv-r vagy egy factory!Ma láttam egy sárga sárkányt! Megdobogtatta a szívem!http://www.hasznaltauto.hu/2621533_aprilia_rsv_2
002
Köszönöm érdeklődésed, a moci meg van, marad is, vhogy nem tudom megunni Azért az RSV4 mozgatja az agyam A szezon... Elhatároztuk, hogy kanyargunk egyet a Dolomitokban, de átírta a tervet egy lakásfelújítás. Közben volt egy munkahely váltás is. Ja és anyósjelölt eladta a családiházat, úgyhogy a műhelyecskémnek, ezzel együtt a motor reszelgetésnek is annyi. Szóval a nyár és az azt követő hónapok eseménydúsan teltek, de motoros szempontból az egész konvergál a nullához.
Sziasztok!Rsv 1000r 2006-os.Keresek:GYÁRI ALKATRÉSZEKET:gyertya,légszűrő,olajszűrő,fékbeté
t,féktárcsa!HOL LEHET OLCSOBBAN MEGKAPNI?Elég húzós az apriliában!:) HA tudtok szérült alkatrészt ehez a motorhoz akkor szoljatok!Érdekel!Bármmilyen formában!Előre is köszi mindenkinek!
Hali pfvari!
Említettél valami hűtőjavítós céget! Megpróbálnám felvenni velük a kapcsolatot,hátha ügyesebbek mint a Debreceniek !
Telefonszám vagy cím jó volna!
Esetleg valaki valami jó bontót nem tud?
Szeva!
Ez a rsv hűtő feladta a leckét a debreceni hűtősnek! Állítólag nemtudja megcsinálni annyira el van deformálódva !Valakinek egy jobbos hűtő a sufniban?... esetleg!? Ócsó pííízííírt !
Én Kecskemétről vettem a Fazert ebből a kereskedésből! Rendesek voltak. Itt dolgozik a Fabók Tamás aki országos gyorsulási versenyen 2dik lett tavaly asszem. Neki van vagy volt egy ugyan ilyen Milleje. Lehet, hogy ő árulja. Én nem azt mondom h nem annyi kb van benne, de egy aprilia szerelőnek nem tart sokból kicsit átprogramozni a km-t. És ha chip tuning van benne meg ha vki gyorsulgat, lehet, h nem az a megkimélt darab belülről, még ha a külseje alapján annak is látszik. Én nem rossz hirét akarom kelteni a srácnak, mert velem nagyon rendes volt, de én a helyedben rákérdeznék, hogy esetleg nem az ő motorja volt-e. És persze negem nem fontos megemliteni. Vigyázz, mert könnyű belefutni az ilyenbe. Remélem nem baj, hogy ezt leirtam. Minden jót!