Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Nem kell senkinek a felni?Nagyon korrekt áron adom!
Mert,nekem csak a helyet foglalja.
Egyetemi, aztán hogy mennyi jut még az örömökből azt a jóég tudja
És te egyetemin? Mennyi van még hátra?
náájsz
hát ez összetett dolog... Szóval én két év egyetemi után úgy döntöttem, hogy elegem van a matekból és én nem fogok ebből még szigorlatozni is, aztán átjelentkeztem bsc-re, mert talán előbb lesz vmi papír a kezemben. Tehát így bsc-n 3. éves vagyok, mivel a már elindult képzésbe be tudtam kapcsolódni a meglévő tárgyaim miatt. A lényeg kb annyi, hogy még vagy 1,5 év és vége...
Bsc-s ként negyed év?
Akkor majd legközelebb Motul lesz, most már megrendeltem Kenyér egy ismerősétől a castrolt, mert elég olcsón tud hozni... Igen, a K környékén láttam a gépet, én amúgy közlekkar 4.év
Jah és amúgy a MOTUL olajat javaslom inkább, az RSV-be felesleges a fullszinti olaj, ez a második 1000es V2 motorom, a túl híg olajat csipegetik ezek a motorok, lazábbak az illesztések, vastagabb olajfilmet szeretnek. A Motul 5100 résszintetikus olaj, észter bázisú szintetikus adalékkal. Nekem nagyon bevált.
Az én voltam, villanykar hatodév
Vagy a K udvarában, vagy a V2 előtt, vagy az I előtt láthattál.
Ja oké köszönöm az infókat! De gondolom, ha most azonnal nem cserélek epromot, azért nem fog maradandó károsodást okozni a motornak a nyitott dob. Amúgy milyen árban vannak ezek?
Pfvari te nem BME-s vagy? Mert emlékszem egyszer láttam a suliban egy ilyen sárga millét, mint a tiéd...
Részben eltaláltad. Valójában a gyári gázelemző műszer szondáit lehet oda becsavarni szervizeléskor, a CO potik beállításához.
Hali!
Nem tartom magam egy aprilia mágusnak,de a kipuff dolog körbejártuk már egyszer! A következő módon működik az rsv-nél! A "régi"2004 előtti rsv-ék nyitásakor epromot kell cserélni a vezérlő elektronikában, ez állítja át az injektor térképet! Nincs lamda szonda! Az "újjakat" már számitógéppel álítják át 3 progi van!rendszerre/három programot tettek a motorba gyárilag.
1:gyári rendszer, 2:nyitott dob, 3.nyitott rendszer.
Reméle tudta segíteni !
Nos az nem lambda szonda, csak egy egyszerű csavar, amit ha kitekersz le tudnád engedni a feleslegesen összegyűlt benzint a kipufogóból pl ha sokáig indítóztad és már mindenhol köpi ki az anyagot... A lambda szonda egy érzékelő, ami a kipufogógáz összetételét méri és ez alapján ad utasítást az injektornak, hogy milyen arányban keverje a benzint az oxigénnel. Tehát onnan vezeték megy ki, mivel elektronikus dolog... Azért érdekelt ez a dolog, mert mondtam, hogy csináltattam nyitott dobot a gépemre, és emiatt kicsit változhatnak a dolgok a kipufogóban, és érdekelt, hogy hogy nincs egy injektoros motoron lambda szonda, mert akkor az kicsit utána állítana, de így nem fog Végülis elsősorban környezetvédelmi feladata van, de pl a 929-es cbr-eken, ha felteszel egy nyitott rendszert, amin nincs szonda akkor össze vissza dadognak, és ettől féltem, hogy nálam is ez lesz.
Az ki van csukva!
Enyémbe van! 2002 -es.
Ja ok, köszi a választ.
Kenyér én a Motul 5100-at néztem még ki, abból is van 10w-50-es és 15w-50es. A motult kicsit olcsóbban tudnám beszerezni, de még hezitálok, hogy melyik legyen...Azt tudja valaki, hogy a motuléknál mit jelent a technoszintetikus? Most akkor ez rész v teljesen szintetikus olaj? Vagy ez csak egy jól hangzó marketingfogás?
2003 után van csak lambda-szonda
Én is most vettem pont ilyen olajat!
És ha a v2 kupa megnyerésre műszaki hiba nélkül alkalmas volt, asszem nekem is megfelel
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
Milyen olajat ajánlotok az rsv-be? Szerintetek 10w-50es castrol power1 jó választás? Sor4eseimbe ezt használtam és most állok olajcsere előtt és nem tudom, hogy ilyen nagy v2-be is jó-e...
A másik pedig, hogy ma szétszedtem a kipufogó rendszerem és nem találtam sehol lambda szondát. Nekem a 2002-es R-es típus van és ezen nincs is? Vagy az előző tulaj már cserélhette a rendszert csak eladás előtt rátette a gyári dobot? A műszerfalon sincsen semmilyen üzenet, hogy hiányozna neki, mert a cbr-ek ki szokták írni, de itt semmi. Azért is érdekel a dolog, mert nyitott dobot csináltattam rá és nem tudom, hogy nem kéne-e kicsit utána állítani az injektoroknak, de lambda szonda hiányában nem is fogja érzékelni, hogy lenne vmi változás... Vagy van vmi ötletetek?
Még az enyémen is ilyen van, de az egyik küllőre rá van íra a évjárat.
Kép róla,Ha jól emlékszem 2003as-04es kb.:
Én inkább a Brutale hátsó felnijét raknám fel
Képet tudnál róla feltölteni?
Évjárat?
Hali!
Van egy felesleges Aprilia hátsó felnim.A sima 5 küllős,sérülésmentes.
Nem érdekel vkit?