Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dobhoz van tartó bilincs? És még a csatlakozó rész átmérőjét meg tudnád írni? Akkor utána járok a dolognak, megkérdezgetem hol mennyi lenne az összekötő és, ha minden oké akkor lehet, hogy megvenném tőled! Köszi
Ott kellene hagyni a motort 1-2 napra amíg elkészítik rá igen. Vagy használtan vadászni egy összekötő csövet. Tavaszig az sem reménytelen, böngészd az ebayt.
És szted az összekötőhöz nekem fel kellene hoznom a motorom pestre, hogy leméregessék, vagy neked hogy oldották meg? Igazából a pest még nem is olyan nagy gond, mert itt tanulok, csak hát felhozni tavasszal tudnám... Ezért kérdeztem, hogy mit javasolsz erre az összekötő dologra, mert ha egyszerűen meg tudom oldani, akkor benne vok a 35ben is!
Vannak, legalábbis 2004-től biztosan.
Nem azért nem írtam mert annyi ideig gondolkoztam az ajánlatodon, hanem mert sajnos nem fogadom el. 35öt kérek érte.
Nos, mit szólsz az ajánlatomhoz? Egyébként merre laksz?
Ajánlom a Fabory katalógusát, a létező összes szabványos csavar benne van, rendelhető akár saválló anyagból is. Idomcsavartól kezdve a kerékcsavarig minden Amikor a suzukimat restauráltam, az összes csavart lecseréltem savállóra, majd két nap munkával egyenként kipolíroztam.

RSV-ben van gyorszáras csavar? Tehát olyan, amin csak egyet kell csavarni? A Falco-ban nincs, pedig sokminden ugyanaz.
Kompletten mennyit kérsz érte? Indítható?

Am az első futómű mennyire maradt épen?
Szia Jarod CR500!
Engem érdekelne 2db oldalidomot rögzítő lencsefejü kereszthornyos gyorszáras csavar a vázon található rögzítő alátétekkel amibe a csavert beletekered. Tudom, ez neked nem nagy tétel, de nekem jól jönne...

Üdv:W.
Sziasztok!
Tavaly sikerült lezúznom a mocimat, és akkor páran kérdezték, hogy eladom-e a maradékot. Ha most érdekel valakit, végre eljutott odáig a biztosító, hogy lezárta a dolgot. Szóval egy 2003-as RSV-ről van szó, abbol is a blokk, hátsó felni, lengővilla, tank, légszűrő, az eredeti kipufogó, és az elektronika egy része, na meg az apróságok (lábtartó, stb). A motor most egyben van, és nem is nagyon szeretném szétszedni. Szóval ha valakit érdekel, írjon, és megbeszéljük.
Nah végre, hogy írt már ide vki! Annyira jók a Millek, hogy senkisem ír ide?! Én is most fogok a télen venni dobot! Bár jobb lenne egy rendszer!
Érdekel a dolog, ha 30ért odaadod , csak az a gondom, hogy nem szeretném ide oda vinni a motort, mert gondolom csak úgy tudnak rá csinálni összekötőt...Sima Béla a raptor dobos? Mert ha ő akkor az is elég messze van nekem, ugyanis Somogy megyében lakom. Vagy van vmi ötleted?
fénykép róla
35ért aprókavicsom van, de összekötőt csináltatnod kell hozzá, Sima Béla 10 körül csinál neked.
Sziasztok!
Nem tud vki olcsón nyitott dobot összekötővel 2002-es rsvre?
Mondta a szerelőm, hogy lehet tud olyan kipufogórendszert.
Ha nemnéznek fel oda, ahova regisztrálva vannak
Elvárok minden aprijjást!
Akiket személyesen ismerek,és nem jönnek el azokra grátisz meg is haraxom
Na és a bihari betyárokat már meg sem hívod !
Különben hol lenne, és mikor?
zoner meg még nem reggelt odaát, de őt is szvesen látnánk
Balusk8! Te nemjössz az évzáró bulira?
Dave-et már meg sem merem kérdezni
Most vettem észre, hogy ezt az én motoromról írták ( előző tulaj )
http://www.sportmotor.hu/teszt...
énis próbáltam így, nekem ugyanúgy rossz volt, csak a csere segített
Az első ilyen szétszedésénél énis eltéptem a tekercshuzalt és kézzel tekercseltem úja. Aztán rájöttem hogy mielőtt széthúzod ki kell forrasztani a tekercshuzalokat a kupakból.
Érdekes, de hogyan szedted szét? A két rézhuzal nekem elszakadt ráadásul egészen bent a tekercsben, úgyhogy vettem új relét, ami amúgy különbözött a gyáritól, szóval szerintem fejlesztettek rajta valamit. ~10e Ft volt.

Már csak töltést kell rá csinálni, mert alig éri el a 13V-ot és csak akkor, ha nincs fogyasztó. Mivel nem szeretnék világítás nélkül közlekedni, fesszabályzót kell rá vennem :) Rohadt japán elektronika...