Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te meg átjössz fórumozni, de olvasni nemszoktad mi?
Elszakadta japán lánc!
Szétverte a szép olasz motort
Gyere át, és kérdezd meg tőle!
Nemsokból tart
na mind1-a zsaruk majmegmondjak.
majd lecci kerd meg mert ha nem lakna messze bizony megzaklatnam nem e jonne el velem gepet nezni mert marhara nincs tapasztalatom V2 es ben RSV ben meg plane! japoban soros4 ben van tapasztalatom de az mas.
Mi az, hogy megadta 2ono gépe magát?
Mondta, de én biza nemtom megjegyezni
Neked itt csak meg kell venni
ja-nemtod véletlenul hol lakik az a millés csavo sk-bol?
koszike.naggyabol tudom h mi kell nalunk (sk),csak azt nemtudom mi mit kene elintezni magyarorszagon.-hogy ki lehessen vinni a gepet.
Megkérdeztem neked. természetesen az rsv-n
Mert van szlovák millés mint modottam.
Ezt a választ kaptam:
Hát mostmár azthiszem kell eredetvizsgálat is, amit KO-val jeleznek, meg műszaki ami STK, és még COC-is ami hirtelen nem is tudom mit jelent, de az apósom zsaru és hozott már be olaszból egy Fazert és nem volt bonyolult kb 2hét!
Majd informálódok!
zsülM900

Privát üzenetE-mail
Örülök,hogy sikerült találnod,szépnek tünik !A papírozáshoz nem értek,de szerintem az eladó biztos segít! Én legalább is azt tenném!
ki mit szol ehhez a gephez? http://www.hasznaltauto.hu/2036860_aprilia_rsv1000r_2005
nemtud valaki segiten .? mit kell tenni ha magyarorszagrol ki akarom vinni a mocit kulfoldre.konkretan magyarbol-szlovakiara. mit kell elintezni magyarorszagon?
Igen.
www.rsvforum.com
Se tudod egy fórumon nincs mindig ott mindenki. a válasz nem azonnal jön.
az a chat
senki semmit?
ismer valaki Bicsken 1 RSV t?ezust.
Vikingnek a bokája tört, és egy borda
Francos vadak.
2ono-nak meg megnyílt a blokk. Bár erről pfvari többet tud biztosan
te irtal a boncterembe is
talaltam 1et ami passzolna is.fent van a hasznaltauto.hun
Láncszaggató sikere volt, mondhatni mindent átütő, leginkább a blokköntvényt.
2ono gépe megunta az életet.
Mondtam tegnap este. Milyen volt?
Há Béjla!
Nemgyütté!
Hali Tiborx7!
Nekem 2004-es Factory volt. Beszarás, annyira jó! 22000 km-t mentem vele, gond nem volt, csak mindig a vigyorgás, hogy "de k..va jó motorom van!". Sok sikert hozzá!
na jo.kopott a medve huzok...... holnap melo Dehaat- kell a love hogy benzint vegyek
a japoval is rabaszol az beton.mert amennyi gepet mar megneztem az nemigaz.es a legbabább gep is szar volt.(ninja 636 2005). mar kicsit elment a kedvem az egesztol mert mind szar.