Mille !
Itt vagyok ujra. Megtaláltam felnis csákó számát, dobj egy mélt a cimemre: zrider68kukacgmailpontcom és küldöm.
Jah ,és pompás napot minden tisztelt fórumozónak!
Nem panaszkodom! Közúton csak 90, de amúgy 190-es hátsóval 255-öt megyek 5-ösön, s elvileg igy kevesebbet mutat (gyakorlatban is R6 és ZX10-el bizonyitva)
Sziasztok!
Nem tudom hol kérdezzek a shiver-ről, de tud itt valaki róla valamit? 25 kw-ra lelehet folytatni? Mert a kawasaki z750-et lelehet a kereskedésben gyárilag. Nekem viszont a shiver jobban tetszik + aprilia.
Nem ismerem a canon 18-55-öt, lehet a Tamronnak jobb képe van... Bár én pont a konkurenciát használom, Nikont, egy ideje már szemezgetek a Nikkor AF-S 70-300 VR-rel csak az a helyzet hogy 100K fölött van. Annyira nem sürgős mert van egy 55-200... Használj RAW-ot, legalább akkora különbség van a lehetőségekben a RAW és JPG között mint a DSLR és Bridge között.
canon eos 450d , ezeket a kites objektívvel csináltam, kb akkor volt az rajta mikor megvettem a másik ami van , azzal jobb képeket tudok, tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Macro
nem ment el, csak szét lett bontva és nem új lett belerakva hanem a régi, amúgy még 30ezernél is értéken belül voltak a hézagok!
rsv mille r , rsv1000r-el nincs semmi baj ! fék meg kuplung belevegősödik néha azt ennyi, nem nagy dolog!
jó volna nekem egy jobb hátsó lábtartó! ha valaki tud ilyet, kivéve újat kiabáljon!
Az előző gazda lefűrészelte... hogy miért tette?!
pfvari foglalkozol még alkatrészekkel? a hungaroringen azt mondtad nekem egyszer, csak neked szóljak, ha kell valami, most szavadon fogtalak!
üdv.!
Lassan leesik a hó és még nem teszteltünk !
Most újjabb beállítások vannak a gépen ,de szerintem jobb is lett!
Itt vagyok ujra. Megtaláltam felnis csákó számát, dobj egy mélt a cimemre: zrider68kukacgmailpontcom és küldöm.
Jah ,és pompás napot minden tisztelt fórumozónak!
Keresd Kisg-t. ő Aprilia kereskedésben dolgozik.
W.
Nem tudom hol kérdezzek a shiver-ről, de tud itt valaki róla valamit? 25 kw-ra lelehet folytatni? Mert a kawasaki z750-et lelehet a kereskedésben gyárilag. Nekem viszont a shiver jobban tetszik + aprilia.
főleg sportot fotózok ahoz meg kell a 300-as, szebb képet is csinál
rsv mille r , rsv1000r-el nincs semmi baj ! fék meg kuplung belevegősödik néha azt ennyi, nem nagy dolog!