Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello.ki mit szol ezekhez a kipuffok-hoz?,
üdv!

jó volna nekem egy jobb hátsó lábtartó! ha valaki tud ilyet, kivéve újat kiabáljon!

Az előző gazda lefűrészelte... hogy miért tette?!

pfvari foglalkozol még alkatrészekkel? a hungaroringen azt mondtad nekem egyszer, csak neked szóljak, ha kell valami, most szavadon fogtalak!

üdv.!
Hali zrider!
Lassan leesik a hó és még nem teszteltünk !
Most újjabb beállítások vannak a gépen ,de szerintem jobb is lett!
Kösz! Büszke is vagyok rá
ja es persze sziiiip
le se tagadhatnad a RSV det
Mille !
Itt vagyok ujra. Megtaláltam felnis csákó számát, dobj egy mélt a cimemre: zrider68kukacgmailpontcom és küldöm.
Jah ,és pompás napot minden tisztelt fórumozónak!
ITT próbálj még utánnakérdezősködni.
Keresd Kisg-t. ő Aprilia kereskedésben dolgozik.
köszi, majd még utánajárok
Nem panaszkodom! Közúton csak 90, de amúgy 190-es hátsóval 255-öt megyek 5-ösön, s elvileg igy kevesebbet mutat (gyakorlatban is R6 és ZX10-el bizonyitva)
Neked mennyit megy végre gyári dobbal?!
Szerintem papírformailag le lehet, fizikailag nem biztos h 25 kw-ra le lehet butítani. Bár csak hallottam ezekről, nem vagyok járatos benne.
W.
Sziasztok!
Nem tudom hol kérdezzek a shiver-ről, de tud itt valaki róla valamit? 25 kw-ra lelehet folytatni? Mert a kawasaki z750-et lelehet a kereskedésben gyárilag. Nekem viszont a shiver jobban tetszik + aprilia.
Nem ismerem a canon 18-55-öt, lehet a Tamronnak jobb képe van... Bár én pont a konkurenciát használom, Nikont, egy ideje már szemezgetek a Nikkor AF-S 70-300 VR-rel csak az a helyzet hogy 100K fölött van. Annyira nem sürgős mert van egy 55-200... Használj RAW-ot, legalább akkora különbség van a lehetőségekben a RAW és JPG között mint a DSLR és Bridge között.
de 18-55 a kites, az max erre jó ha közelről akarok valamit fényképezni
főleg sportot fotózok ahoz meg kell a 300-as, szebb képet is csinál
na ja, de tök más a két obi gyujtótávja, nemde?18-55 vs. 70-300. vagy nem 18-55 volt a kitobi?
canon eos 450d , ezeket a kites objektívvel csináltam, kb akkor volt az rajta mikor megvettem a másik ami van , azzal jobb képeket tudok, tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Macro
B! milyen objektíveket használsz? kit objektív meg alapzoom?450D?
ien van kinezve.meglatjuk mien allapotban lessz
fuuu.nagyon koszi mert 1000R keresgelek most.
nem ment el, csak szét lett bontva és nem új lett belerakva hanem a régi, amúgy még 30ezernél is értéken belül voltak a hézagok!
rsv mille r , rsv1000r-el nincs semmi baj ! fék meg kuplung belevegősödik néha azt ennyi, nem nagy dolog!
amugy meg koszi a valaszt. ha meg zavarhatlak 1 kerdessel- motorilag mennyire zakatol,zorog vagy iesmi....?
szelepdeklitomites? meg azis elment? amugy te most a millérol irsz vagy a 1000R rol? mert engem a 1000R foglalkoztat.ennyi baja van meg ezeknek is?