Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Sajnos ez is pont a jobb oldalára esett, így a fele le van koptatva az aszfalton. Rosszul emlékeztem, a másik csak simán fullámso :)
Hali Zoner!
Este van! Gondoltam megkérdezem,nincs véletlen egy jobb oldali hűtőd falcora !Vagy javítás!?
Lehet, hogy nekem van egy, este megmondom. Igazából kettő van, de az egyik tutira hullámpala mintájú, talán a jobb oldali hibátlan. Kérdezz bátran máskor is, van egy komplett ropira törött Falco a sufniban

Egyébként én is a javítást tudom javasolni, de akár le is tudják gyártani a hűtőt minta alapján, nem egy veterán autóhoz kellett gyártatnunk hűtőt már és mondjuk 200ezer Ft helyett volt 20.
Szerintem szakszervizben úgy megjavítják hogy meg sem mondod hogy nem gyári állapotú. Például a Hüllő Kft. foglalkozik hűtő javítással. Olcsóbb mint másikat venni.
Hali mindenki!
A téli karbantartás alatt derült ki, hogy a jobb hűtőm erősebben eldeformálódot mint ahogy eddig látszott az idom alól!/Egy tavaszi kissebb borulás miatt történt! / Úgyhogy szeretném kicserélni!Amennyiben valakinek van egy tuti állapotú jobb hűtője,és emberi áron megválna tőlle érdekelne a dolog!
Szia Imikee! Azt hiszem tudok neked segíteni relé ügyben!
Van egy érdeklödő, aki elvinné az egészet egyben, így inkább nem bontom szét. Ha estleg mégsem érdekelné akkor szólok nektek.
Ma szembe beindította a srác a VTR SP-2 -őt! Hát olyan brutális hangja volt, hogy majdnem összeszartam magam! remélem hasonló hangja lesz az enyémnek is!
Alusznak, meg gépet szerelnek, meg bosszankodnak
Meg "odát" vannak
Hali mindenki!
Mi újság mindenki téli álmát alussza ?
Na mindeggy!l
Talán ez a link felkelti az érdeklődést!lhttp://www.hasznaltauto.hu/2560991_mv_ag
usta_f4_2005
Üdv! Nem tudja valaki honnan lehetnbe rendelni aszem öninditorelét ami az ülés alatt van és minden RSVn elromlik? lehettöleg olyat ami 1 évnél tovább birja? jarodrd500 esetleg neked megvan még? köszi elöre is csáó
Csáó! itt a cimem a visszapillantóval kapcsolatban : gyulavar@citromail.hu
JarodCR500 üdv.!

Látom árulod a géped. A hirdetésedben azt írtad, megvan a lábtartó. Nekem jobb hátsó lábtartóra lenne nagy szükségem, az esetleg épségben maradt? A képekből nem arra következtetek, de hátha. Ha igen azt én megvenném tőled. Meg esetleg egy olyan fejidomot felül tartó csavarra lenne szükségem, ami a tükrök "tövénél" vannak 1db-ot elhagytam. Sajnos.

esetleg, egy emailben tájékoztathatsz, köszi! mudriimre@gmail.com

Üdv.: imik74
Mennyi lenne az ára a leömlőknek?!
Ja, az olaj a motor alatt nem az apriliából jött, és az öcsém mondta, ha rádobtok még egy 20-ast, vihetitek a szimót is
t72jarod@freemail.hu
06/30-8278063
A leömlők ütést nem kaptak, és csúszás nyomok sincsenek rajta, de a dob az eggyiket egy kicsit elhúzta, szerintem visszahajlítható.
A motor jelenleg Balatonőszödön van. A blokkon van egy kis csúszásnyom, ahol a fénykép készült, de nem túl nagy (alig látszik)
Vitték az egész elejét, semmi nem maradt belőle. Radiális fékek voltak rajta, a szivem szakadt meg, mikor elvitték...
sziasztok! valakinek nincs elado RSV 1000 visszapillanto tükre? index nélküli! köszi!
Milyen számon lehet hívni?
Hová lehet írni?
Jólvettem észre, hogy a leömlők sértetlenek, és csak a dob kapott?
Érdekes lehetne nekem
Érdekelne egyben, de kérlek készíts 1-2 részletesebb fotót. Hol lehetne megtekinteni?
Első futóművel gondolom ment az első felni + fékek is.
Ha hívnál vagy írnál:
fehervarip@gmail.com
06702493460
Az első futóművet és a hátsó lengéscsillapítót már eladtam. A motor azért nem indítható, mert az elektronika nincs egyben, de a blokknak semmi baja, a jobb oldalán van egy nagyon enyhe csúszás nyom, de nem lyukadt ki. Mintha csavarhúzóval belehúztak volna pár erősebbet... A hátsó villa is megkopott egy kis részen, nagy részét az emelőszem megvédte. Ütést csak a motor eleje, és a váznyúlvány kapott, a többin csak a csúszás látszik. A hátsó felni, fék,légszűrő sértetlen. Képet a profilomban láthatsz, csináltam részletesebbeket is, de véletlen letöröltem. Az egészért 250-et akarok, szerintem ez jutányos ár, de hívj, vagy írj, és megbeszéljük.

W1ll1 küldj egy képet hogy melyik csavar kell, és megoldjuk.
Így igaz:Harmada+ festék!
Hali!
Nem airbrusht akarok csak sima festék+ lakkot ! Mindeggy akkor marad az én festőm, az pont a harmadáért nyomja a dolgot !
Szia!

Olyat, hogy fejidom fele nem csinálok, vagyis nem érdemes. Olyat igen, hogy színnel félig fújom, aztán lakkal telibe. Egy elem fényezése nálam 30000Ft, a Falco fejidomját + egy oldalidomot 25 000-ér vállalok. Sajnos a Apriliakon sehol sem találsz színkódot (a gyártól meg tudod venni évjárat és alvázszám alapján a színre fújt idomot sérülés esetén), viszont rengeteg Aprilia kártyám van, amiben 100%, hogy benne van az összes szín a motoron.
Hali Zoner!
No az idén is elmaradt a falco tali !Sebaj majd jövőre! Remélem megvan még a sárkány,és sok Km-et tettél bele nyáron!Eljött az idő,hogy rendberakjam a motoromon lévő karcokat: Kérdésem a következő! Mibe kerülne nállatok a fejidom fele,valamint az oldalsó idom gyári szintű fényezése? Minden féle márka, és fajtársi kedvezmény érdekelne !
Tel szám:06203536988
Kösz!