minde no attudja basz ni az ember agyet.ez belejuk van programozva gyarilag. kitol felnek? az olaszoktol?mert azoktol nekem felall a szor a hatamon.rohadt spekulalo genyak.
Nézz szét a hasznaltauto.hu motor részlegén! Tótokkal meg elvből nem üzletelek-üzletelnék!A régi nőmet is Dupcsáknak hívták Jól át is baszta az agyam !
Már éppen kérni akartalak rá ,hogy átírd !Csak éppen lejjeb panaszkodott egy pékáruról elnevezett ismerősöm ,hogy egyszerre nehéz két fórumon nyomni! Mindjárt megyek oda csak érdekelne ez az olasz kapcsolat !
Harpi!
Odát kijavítsam a nevedet, az emailcímed nélülire?
Meg viking majd be örült, hogy falcod van.
Meg én is írtam, de má nem válaszoltá.. jóleltünté.
Ide
maj elvalik.ha behozza elmegyek.megnezem .kiprobalom (csak ne essen a ho).o fogja a papirokat is intezni.amugy azt mondta h van neki ugyan ien RSV-je.ha akarom osszehasonlitas kepen azt is megnezhetem.majd elvalik.
a gep meg olaszban van.ense tudok sokat rola-ma este hivtam a "tulaj"nak. hogy mian azt majd meglatjuk. ennyit tudok:2005 os.12000 km futott.nemtorott.nem esett. ara naggyabol 1450000-1500000.plusz kolcseg a papirozasnal.
De itthon sincs ám túl nagy kultuszuk. valamiért félnek tőlük.
Odát kijavítsam a nevedet, az emailcímed nélülire?
Meg viking majd be örült, hogy falcod van.
Meg én is írtam, de má nem válaszoltá.. jóleltünté.
Ide
Látatlanul...
necces szitu.
Én tudok neked olyat mutatni, amelyik túl közel volt
Hátulról "be tudod nézni".
Megszabad kérdezni hol van ez a motor és mik a parométerei? Ár,km,állapot !Nem akarom megvenni előled,csak tudod a kíváncsiság!
Nekem bejött a szín, mégis a lányokat kedvelem...
gyere át nullIDE!