Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és a csaj nevével a nemzetiségére utaltam !Bár lehet nem kellett volna !
Nem kell ezektől/apriliák/ félni!Ha szart veszel akkor a japóval is megszívod,amennyiben jó állapotúra akadsz az olasszal sem lessz semmi bajod!
ja mar ertem.az apriliaktol felnek..... hat nemtom.rotax motor van benne.azok tudnak valamit nem?
(agyát)
minde no attudja basz ni az ember agyet.ez belejuk van programozva gyarilag. kitol felnek? az olaszoktol?mert azoktol nekem felall a szor a hatamon.rohadt spekulalo genyak.
Nézz szét a hasznaltauto.hu motor részlegén! Tótokkal meg elvből nem üzletelek-üzletelnék!A régi nőmet is Dupcsáknak hívták Jól át is baszta az agyam !
Igen, mesélte ő is.
De itthon sincs ám túl nagy kultuszuk. valamiért félnek tőlük.
Már éppen kérni akartalak rá ,hogy átírd !Csak éppen lejjeb panaszkodott egy pékáruról elnevezett ismerősöm ,hogy egyszerre nehéz két fórumon nyomni! Mindjárt megyek oda csak érdekelne ez az olasz kapcsolat !
felen ezek kibaxxxot ritka gepek.inkabb a ferdeszemueket lovagoljuk.
megesik .
van szlovak fórumtagi is. Aprijjával.
amugy talatam az aproban 1 eleg frankot.2004 es.16000km.1580000ert.eleg szep.
megsugom ugy az asztal alatt h szlovakiai vagyok.tehat ketlem h ismered mert beton tót.
Harpi!
Odát kijavítsam a nevedet, az emailcímed nélülire?
Meg viking majd be örült, hogy falcod van.
Meg én is írtam, de má nem válaszoltá.. jóleltünté.
Ide
Mond már meg hova való ez a nepper?Már ha nem titok!
maj elvalik.ha behozza elmegyek.megnezem .kiprobalom (csak ne essen a ho).o fogja a papirokat is intezni.amugy azt mondta h van neki ugyan ien RSV-je.ha akarom osszehasonlitas kepen azt is megnezhetem.majd elvalik.
Annyié má hazait is kapsz...
a gep meg olaszban van.ense tudok sokat rola-ma este hivtam a "tulaj"nak. hogy mian azt majd meglatjuk. ennyit tudok:2005 os.12000 km futott.nemtorott.nem esett. ara naggyabol 1450000-1500000.plusz kolcseg a papirozasnal.
Kintről?
Látatlanul...
necces szitu.
Addig, míg nem ér bele, jó helyen van.
Én tudok neked olyat mutatni, amelyik túl közel volt
Hátulról "be tudod nézni".
maj kesobb regisztralom magam .aztan komunikalunk.a csavo csak ket 7 mulva hozza meg a gepet olaszbol.addig is koszike
Cső Tiborx7!
Megszabad kérdezni hol van ez a motor és mik a parométerei? Ár,km,állapot !Nem akarom megvenni előled,csak tudod a kíváncsiság!
Ezt holnap megbeszéljük?
Nekem bejött a szín, mégis a lányokat kedvelem...
2 fórumon nehéz lenni.
gyere át nullIDE!