Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyonn kivancsi vagyok mien lessz mert mar agyamra megy h minden motor amit megneztem szar.nemtalaltam meg meg az igazit de NAGYONN remelem ez lessz az mert kibass ottul tetszik.fuuuu .1alom valna valora.
motorzaj?mien?
es miert is irtad ezt?vagy mit jelent? : a kipufogó és a hátsó villa között a csövön van efy + hővédő lemez.
Nézd meg alaposan.

amugy meg jooo aprokavics sose rossz .sajna azert veszek hasznalt gepet mert nem futja ujra.majd irok a jezuskanak h hozzon kipuffokat
Nem-nem.
Az az alap. ez csak design.
Ha most vennél újat, aprókavics jár hozzá ajándékba.
Faszajógép. Utcán, pályán eggyaránt.
es ez mit jelent? nem ertek annyira a RSV hez mert nem sokat lattam.de megis mindig nagyon tetszett es most ezt talaltam (elado) .amugy azt nezem h a aprilia racing kipufogo nem csak a factory-n van?
a kipufogó és a hátsó villa között a csövön van efy + hővédő lemez.
Nézd meg alaposan.
nem .mit kene latnom?
NIncs.
Ha egyszer nyomulsz pár millésell láthatsz durvábbat is
Egyébként figyeled a hővédő lemezt?
itt a kiszemelt aldozat. ja-nics tul kozel a kipufogo a hatso villanal?,
www.rsvforum.com
Egyébként űberfaxa.
100e km-ig tuti nincs baja. Utánna is csak ha gyilkoltad.
NIncs tré motor, csak gondatlan gazda
ja RSV 1000 2005
sziasztok.kinek van itt RSV 2005 os ?info kene.tapasztalat meg iesmi.mien gepek,hibalehetosegek vagy valami hasonlok.mire kell figyelni ien gepeknel? tudom hogy Rotax motor van benne-elvileg joknak kene lenniuk! motorhang?csorog vagy nem ?irjatok lecci! koxxxx
Az jó lesz!
Sajnos a fényképeket, csak külső linkről tudod beilleszteni.
Ez a motor hibája.
Készül(csak nagyon lassan) egy galéria minden fekhasználónak.
Ott tudtok töltögetni majd felfelé ezerrel
Kenyér!
Ha a www.rsvforum.com-on számomra megoldható lenne fotó elhelyezése, ezt küldtem volna a csajos képekhez. Nem lehetne egy kicsit egyszerübbé tenni, hogy az ilyen analfabéták is, mint én, meg tudjunk oldani hasonló feladatokat?
Számomra ezért szimpatikusabb a sportmotor.hu, mert ez kezelhető, vagy ahogy Zrider mondta vala a Monster S4RS tesztvezetése után: felhasználóbarát. Hozzáteszem, Zridert a tesztvezetés alatt még az eső is elkapta, s ezt tudva a bámészkodók nagy többsége úgy nézett rá, mintha Baylis jelent volna meg köztünk...
Ja, holnap nem tudok menni, nehogy rám várjatok! Jó motorozást, oszt vigyázzatok!
Nekem még nem ált meg
Nekem tapadós sportgumival, és UTASSAL sem sikerült kettesben megforgatnom
Hello emberek!

Megadta megát a fesz.szabályzóm, esetleg van valakinél eladó működő darab? Régebbi RSV-n, Futurán is ez van.

Tanácsok V2 betoláshoz: 100 méteres lejtő tetjére fel, onnan 40km/h sebességig gurulás, kettes, kuplung ki. A kerék így is megáll, de talán beindul Nem kellemes, de jobb, mint tréleren hazahozatni.
F12 lámpa?
DedePistinél biztosssan lesz, csörizz rám , h kérdezzem meg holnap!
jut eszembe,nincs valami kis kerek lámpád amit beépithetnék a vasba előrre?ojan 8-10cm átmérőjü,esetleg projektoros,mint a ducatiban?
jó az nagyon
06os, és egy picit van zúzva a baloldala. De az az aranykerék-aranyváz elég buzis.
egy olyat nézegettem tavalyijenkor vattaujba , de sehogy sem tetszett, meg a végén már a kawámat sem akarták beszámolni.
Igy lett a szürke...
csak az arany váza ciki egy kicsit,amugy két-három éves lehet
Annyiért elég jó ár. Bár évjáratfüggő is kicsit.
van itt egy aprijás szervizes srác,van nála egy fekete factory,minimális karcokkal,állitólag 1,9m-ért vette a tulajtól,mert tanyált,és foik motorozni tovább