nagyonn kivancsi vagyok mien lessz mert mar agyamra megy h minden motor amit megneztem szar.nemtalaltam meg meg az igazit de NAGYONN remelem ez lessz az mert kibass ottul tetszik.fuuuu .1alom valna valora.
motorzaj?mien?
es ez mit jelent? nem ertek annyira a RSV hez mert nem sokat lattam.de megis mindig nagyon tetszett es most ezt talaltam (elado) .amugy azt nezem h a aprilia racing kipufogo nem csak a factory-n van?
sziasztok.kinek van itt RSV 2005 os ?info kene.tapasztalat meg iesmi.mien gepek,hibalehetosegek vagy valami hasonlok.mire kell figyelni ien gepeknel? tudom hogy Rotax motor van benne-elvileg joknak kene lenniuk! motorhang?csorog vagy nem ?irjatok lecci! koxxxx
Sajnos a fényképeket, csak külső linkről tudod beilleszteni.
Ez a motor hibája.
Készül(csak nagyon lassan) egy galéria minden fekhasználónak.
Ott tudtok töltögetni majd felfelé ezerrel
Kenyér!
Ha a www.rsvforum.com-on számomra megoldható lenne fotó elhelyezése, ezt küldtem volna a csajos képekhez. Nem lehetne egy kicsit egyszerübbé tenni, hogy az ilyen analfabéták is, mint én, meg tudjunk oldani hasonló feladatokat?
Számomra ezért szimpatikusabb a sportmotor.hu, mert ez kezelhető, vagy ahogy Zrider mondta vala a Monster S4RS tesztvezetése után: felhasználóbarát. Hozzáteszem, Zridert a tesztvezetés alatt még az eső is elkapta, s ezt tudva a bámészkodók nagy többsége úgy nézett rá, mintha Baylis jelent volna meg köztünk...
Ja, holnap nem tudok menni, nehogy rám várjatok! Jó motorozást, oszt vigyázzatok!
Megadta megát a fesz.szabályzóm, esetleg van valakinél eladó működő darab? Régebbi RSV-n, Futurán is ez van.
Tanácsok V2 betoláshoz: 100 méteres lejtő tetjére fel, onnan 40km/h sebességig gurulás, kettes, kuplung ki. A kerék így is megáll, de talán beindul Nem kellemes, de jobb, mint tréleren hazahozatni.
06os, és egy picit van zúzva a baloldala. De az az aranykerék-aranyváz elég buzis.
egy olyat nézegettem tavalyijenkor vattaujba , de sehogy sem tetszett, meg a végén már a kawámat sem akarták beszámolni.
Igy lett a szürke...
van itt egy aprijás szervizes srác,van nála egy fekete factory,minimális karcokkal,állitólag 1,9m-ért vette a tulajtól,mert tanyált,és foik motorozni tovább
motorzaj?mien?