Sziasztok!
Zriderrel beszéltük, hogy 24.-én mennénk. 10 körül indulnak Debrecenből, mondjuk 12-kor taliznánk az M5 bevezetőnél, pl. a Decathlon előtt ( az Auchan mellett), aztán elmehetnénk pl. a múlt heti terv szerint a 2-es úton, de most végig. Pfvari 12.30-kor csatlakozhatna a 2-es úton a Shell kútnál, ahol megálltunk.
Mit szóltok?
Csö zrider!
Most szemezgetem a fotókat amit felnyomtál ,hát öregem az az ezüst szinű ducati sportklassic nem semmi!Egyből szerelmes lettem bele. Brutálisan néz ki olyan csúnya,hogy szinte már szép !Mit mond a gazdija, meg van vele elégedve?
Na úgy látom mindenkin úrrá lett a kapuzárási pánik, így a tél közeledtével A honap nekem sem igazán jó, meg egy egész napos programot amúgy sem biztos, hogy meg tudnék oldani sajnos...
No akkor én megint egyedűl motorozom ?! Nekem csak a 24.-e jó !Talán ez lessz az utolsó kirándulásom, aztán eltéliesítem én is a masinkát!
Azért mindenki vigyázzon magára mert mostmár hideg az aszfalt! http://mitortent.hu/atiranyit/...
Háj ! Én mennék holnap is, de valami nagyobbat gondoltam , ami betart egész napra, akár felrongyolnék a Dunakanyar környékére is. Beszélek a többi pókkal , ha van konkrétum rezgetlek téged is.!
Hékás Zrider!
Ha legközelebb mentek valamerre, és van még hely egy RSV-nek akkor szólhatnál, vagy küldj egy sms. 30/99-55-684. Egyébként az ezüst dukit láttam már böszörményben is.
Innen Debiből indultunk csak igy hirtelen elhatározással 4en , a végére lettünk 9-10en. Voltunk csavizni Máriapócs fele, majd beugrottunk Nyiregyre gyrosozni, aztán toltuk haza.
Na megvagy mucsácsosz !
A te kezedbe nem laptop,hanem kalapács vagy kőbalta való !
Szóljál Alízkának ő majd felrakja a képet! Tudod...... a diploma!
Merre jártatok?
Farkasvak is vagyok
Index nélkül lehet közlekedni
Zriderrel beszéltük, hogy 24.-én mennénk. 10 körül indulnak Debrecenből, mondjuk 12-kor taliznánk az M5 bevezetőnél, pl. a Decathlon előtt ( az Auchan mellett), aztán elmehetnénk pl. a múlt heti terv szerint a 2-es úton, de most végig. Pfvari 12.30-kor csatlakozhatna a 2-es úton a Shell kútnál, ahol megálltunk.
Mit szóltok?
Meg is emltem a többi csirkének
Most szemezgetem a fotókat amit felnyomtál ,hát öregem az az ezüst szinű ducati sportklassic nem semmi!Egyből szerelmes lettem bele. Brutálisan néz ki olyan csúnya,hogy szinte már szép !Mit mond a gazdija, meg van vele elégedve?
Mentek valahová motorozni 24.én ?
leregiztél ott is tudtomal!
tobben is mennének,csak kell vki aki velük megy
Azért mindenki vigyázzon magára mert mostmár hideg az aszfalt!
http://mitortent.hu/atiranyit/...
Holnapra mondják a legszarabb időt. De ha lesz vmi konkrét, én is, én is! Defekt megjavítva!
De holnap kilőve. péntek vagy szombat jobb lenne.
Ha legközelebb mentek valamerre, és van még hely egy RSV-nek akkor szólhatnál, vagy küldj egy sms. 30/99-55-684. Egyébként az ezüst dukit láttam már böszörményben is.
A te kezedbe nem laptop,hanem kalapács vagy kőbalta való !
Szóljál Alízkának ő majd felrakja a képet! Tudod...... a diploma!
Merre jártatok?