Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aranyon kis őzikével. Anyagfolytonossági hiánya támadt szegénynek...
Mivel találkoztál?
aztakúúúrva
Elég ha nem mosod le, már az is elég vadriszató
Farkasok nem lesznek, csak őzek, de a motoromon van vadriasztó a korábbi esetből tanulva
Az egy dolog hogy szép, de arra is kell gondolni hogy 5 után már sötétedik.
Farkasvak is vagyok
Rendben, ha vevők vagytok rá tudok egy szép karikát
Jólhangzik....
Index nélkül lehet közlekedni
Sziasztok!
Zriderrel beszéltük, hogy 24.-én mennénk. 10 körül indulnak Debrecenből, mondjuk 12-kor taliznánk az M5 bevezetőnél, pl. a Decathlon előtt ( az Auchan mellett), aztán elmehetnénk pl. a múlt heti terv szerint a 2-es úton, de most végig. Pfvari 12.30-kor csatlakozhatna a 2-es úton a Shell kútnál, ahol megálltunk.
Mit szóltok?
Nekem mindegy melyik nap, de ha van valami határozat szólj és alkotunk valamit
mondom holnap esni fog,tehát 24.-én menni kéne velahá
Meg is emltem a többi csirkének
Csö zrider!
Most szemezgetem a fotókat amit felnyomtál ,hát öregem az az ezüst szinű ducati sportklassic nem semmi!Egyből szerelmes lettem bele. Brutálisan néz ki olyan csúnya,hogy szinte már szép !Mit mond a gazdija, meg van vele elégedve?
Szia Kenyér!
Mentek valahová motorozni 24.én ?
Na úgy látom mindenkin úrrá lett a kapuzárási pánik, így a tél közeledtével A honap nekem sem igazán jó, meg egy egész napos programot amúgy sem biztos, hogy meg tudnék oldani sajnos...
harpi! miért nem kérdezel rá a többi rsvs re?
leregiztél ott is tudtomal!
tobben is mennének,csak kell vki aki velük megy
No akkor én megint egyedűl motorozom ?! Nekem csak a 24.-e jó !Talán ez lessz az utolsó kirándulásom, aztán eltéliesítem én is a masinkát!
Azért mindenki vigyázzon magára mert mostmár hideg az aszfalt!
http://mitortent.hu/atiranyit/...
támogatom!
Neked is háj!
Holnapra mondják a legszarabb időt. De ha lesz vmi konkrét, én is, én is! Defekt megjavítva!
Hmm.... lehet becsatlakoznánk mi is páran.
De holnap kilőve. péntek vagy szombat jobb lenne.
Háj ! Én mennék holnap is, de valami nagyobbat gondoltam , ami betart egész napra, akár felrongyolnék a Dunakanyar környékére is. Beszélek a többi pókkal , ha van konkrétum rezgetlek téged is.!
Hékás Zrider!
Ha legközelebb mentek valamerre, és van még hely egy RSV-nek akkor szólhatnál, vagy küldj egy sms. 30/99-55-684. Egyébként az ezüst dukit láttam már böszörményben is.
Télleg kár vót kőbaltával barmolni a laptopot
Innen Debiből indultunk csak igy hirtelen elhatározással 4en , a végére lettünk 9-10en. Voltunk csavizni Máriapócs fele, majd beugrottunk Nyiregyre gyrosozni, aztán toltuk haza.
Na megvagy mucsácsosz !
A te kezedbe nem laptop,hanem kalapács vagy kőbalta való !
Szóljál Alízkának ő majd felrakja a képet! Tudod...... a diploma!
Merre jártatok?