Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Legalább egy sörétessel lőtted ki a madarat ?
Mert akkor mi hova megyünk?
No tényleg fölösleges lett volna!
Hétvégén a családdal a hegyeket támadjuk meg !Úgy hogy madaras kilőve!
Fölösleges lenne leírnom.

Itt nézelődj.
Mi van most madarason ?
Aki tud jöjjön Kunmadárra!
Jaja, tudok a 1098 érkezéséről, olvastalak. Nem is tudom, mit mondjak , hát sajnálom
Ha megjön a bringa, mindenképp guruljunk.
Mit csinált a srác? Nagy lett a baj?

Uraim, ti meg gyertek, ha tudtok!
Kedvem lenne, csak motorom nincs. A Millét már levittem Pécsre, a Ducati meg még a fasorban sincs. Jó csapatást, aztán vigyázzatok magatokra! A gyerekem pont ma zúzta le az SR-t - szerencsére magát nem.
De legközelebb, ha már meglesz az új gép, megyek!
Sziasztok,

holnap este 8kor indulunk páran egy kis gurulásra a nyugati térről. Csak kb. 1-2 órásnak indul, cél nélkül, lazán.
Végbéla, Zsoolti, nincs kedvetek jönni? (hétvégén voltam Szoboszlón Zrider-nél, kár hogy végül nem jöttetek.)

üdv,
Béci
Kattognia kell is, amikor behúz, kattog
Ha rendesen meg van pucolva, és a behúzó nem akad (némi zsír nem árt) akkor mennie kell.
akkor neked jó nagy szerencséd volt mert nálam ez nem vált be, ugyanúgy kattogott tisztítás után is
Hali vkarolyi!
A gsx-r jobb, szebb , erössebb, jappán! Mindenkinek az van, vegyél te is azt ! Én Apriliát vettem mert egyedi! És nem bántam meg, a következő is az lessz,ha lessz!
A gixer erősebb, a mille szebb, dögösebb és egyedibb. És legalább olyan megbízható, mint a gixer. DDT-nek igaza van, ezen a fórumon nem fogják javasolni Neked a gixert, azt hiszem, itt senki nem csinálna Apriliáról Suzuki cserét. Nem azért, mert a Suzukit rossznak tartjuk, hanem egyszerüen nem kívánjuk a mille után. Döntened Neked kell!
Szasz!

Ennek örülök, akkor már legalább elindul...... aztán majd ha menni is fog...
Sziasztok!
Túlestem énis a tipikus indítórelé problémán, a hétvégén TL-es baráti találkozóra mentünk zalaegerszegre, amikor is félúton egy tankolás után megszűnt az indítógombom működése, azonnal sejtettem hogy indító relé... Akkor ott tolórajttal továbbmentem, de érkezésünk után némi leleményességgel sikerült megjavítani a cuccot, simán szétszedhető a relé, a réz kontaktusfelületek korrodálódnak el, polírpapírral szépen felhúzva tökéletes lesz ismét, most nagyobb indítóáramot kap a motor mint mikor megvettem
Gsx-r ről ugortam át
Semmi rosszat nemtok mondani. Ez a gép a nyugodtabb, kiforotabb embereknek való.
HOlnap valai kakucsringre?
részletek:
www.rsvforum.com
RSV ezer fórumon milyen választ vársz? Mikori gixer? Mennyi az árkülönbség stb?
Köszönöm Szépen! Csak most nem tudom eldönteni, hogy Gsxr 1000-be , vagy factoryba ugorjak bele..megmondom őszintén az Apriliától félek, hogy nem olyan megbízható, mint a suzuki, meg hát a gsxr 1000 jóval erősebb , de most van egy piros factory kék felnikkel, ami rendkívül tetszik.. szted?
Szia!
Az első darabokból vettem, 2004-ben. Csak jót tudok mondani róla. 22000 km-t mentem vele, apró dolgok (kuplung, hátsó fék levegősödése - jobb minőség olajjal megoldva) voltak csak. Az eddigi legjobb motorom volt. A 600-as után furcsa lesz, hogy nem kell úgy pörgetni, s mégis megvan az erő. Meg a V2-est meg kell szokni, hogy lehessen élvezni.
Minden alkalommal úgy szálltam le róla, hogy de k..va jó kis gépem van! Javaslom!
Sziasztok! Kérnék 1 kis egítséget! Gsxr 600-am van,most, és váltani szeretnék egy factoryra, csak nem tom, h mennyire megbízhatóak! tudtok nekem mondani róluk valamit? rosszat jót, bármit!köszi
Ok!
Csapassunk, csapassunk!
Ok majd megyek a motorátvételhez is,hogy ne piros vagy fekete motort adjanak neked
Köszi, majd megkereslek ezügyben. Meg nekem segítség kell a szín kiválasztásánál is, hogy menjen a sárgához, mert színtévesztő vagyok.
Nem a vezérlés hibájára utaltam, hanem a vezérlés karbantartása miatt kellett teljesen szétszedni a blokkot -így hallottam. És elég gyakran. Egyébként a 1098-ra Pécsen azt mondták, hogy pl. a vezérmüszíj 30000 km-nél esedékes. Ez is kitolódott, ezek szerint.
Végbéla!
Itt van mégegy,de ezekből végtelen mennyiségű van.
http://bolthely.hu/mpl/id/0000...
Van vagy 30 féle választék,egy kuplungfedelet kell választanod,carbon vagy mart alu,meg egy nyomólapot az is mart alu eloxált ,piros,arany,kék,fekete....Pl www.rizoma.com