Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"Valakinek RSV 1000 R 2000-ES blokk elektronikával,injektorral,vezetékköteggel,kicsi kuplungdekni nélkül nem kell 70000 Ft adásvételivel 43000km-rel."
Ha még aktuális az ajánlatod hívj fel: 70/5905040
Balu néztem a myvipedet és észrevettem, hogy te mindig nyersz vagy a dobogon vagy! Ennyire mennek az RSV-k?! Láttam a videót is amikor ZX10 ellen nyomod és az is megnyalta!
Köszi szépen! Rendes tőled! Az 100%, mivel idén sajnos nem tudtam menni!
Értem.Én is cseréltam volna a te helyedben. Használd egészséggel az új mocit és sok balesetmentes km-t.Remélem jövőre összefutunk valamelyik Kunmadarasi napon
Láttam 1-2 olyan RSV-t eladót, aminél odavan írva h chip tuningal! Az nem bassza szét a motort?
Ezek a motorok nagyon régóta bejönnek! Olyan suliba járok, amit támogat a munkaügyi központ! Ilyen másodszakmára! Kapok havi 65-öt, így hát elkezdtem gondolkodni, hogy mi legyen! Mondták beszámolják a gsxr-t az egyik kereskedésben akármeilyk mociba! Ahogy megláttam belezúgtam! Értelmetlen dologra meg nem akartam elbaszni a pénzt!
Hűha!Máris beújitottál egy új mocit?Nem vagy semmi.Hogy-hogy a választásod egy V blokkos gép lett?
Sacc/kb hány perc alatt éri el az 50fokot?
Az a legdúrvább benne, hogy a VTR-nek sor 4 hangja van!
De RSV van benne és ez a lényeg!
A legrosszabb film amit valaha láttam
Nem sok hiányzik! A vas-at megnéztem már 3x 2 nap alatt!
Azé addig magad alá ne csokizzál

www.rsvforum.com
Nah végülis hétfőn mehetek a gépért! Van rajta még hitel és holnap fizetik ki! De nem baj, kibirom ezt a 3 napot! Igaz ma is fél 6-kor kelltem!
Tehénszáj volt
284
Jah még 1 kérdés! Megvégelted már a gépet? Kiváncsiság kép kérdezem... :)
Köszi szépen a válaszokat!:)
50 fokosan már kigurulok a háztól..mire a sarokig érek már tökéletes. mire kimegyek a faluból lesül a tököm
Jah meg még 1 kérdés a géppel kapcsolatban! Hány fokon szoktál elindulni vele? Meddig melegíted?
Csak a zene...
Fasza vidi!
http://www.rsvforum.com/flash/...
Egy kis kirándulás... a videót kint élő barátaink csinálták
Békéscsabán a moto-marketban! Beszámolták a gixxert!
Vagy ha alszol, álmodban motort veszel, stb. Én is így szoktam...
Végül is honnan is veszed meg?