Az enyémet kipróbálta valamelyik nap egy Busás barátom, le volt nyűgözve a nyomatéktól! De tényleg...
Oszt én is kanyarodtam egyet a Hayabusával...gondoltam ezt is leírom!
Miért nem veszitek ki a fiókból a magyar nyelvű kezelési útmutatót, abban ott van az a "Service" felirat eltüntetés! Már én is kiszedtem egyszer...pofon egyszerű!
Látom Baluska "feltámadtál"! Szokol még gyorsulni? Megyen még az az aprilia? e?
ugyanolyan a motorom mint neked, ezt írta a manual!
a régiben betűk voltak úgy kellett kiszedni belőle, tudom mert csináltam! többet szarakodtam én már az apriliákkal mint itt bárki
Lehet az övén még ugy lehet kitörölni a service-t.
Valahol emlitették is ,h a tavalyiakon a köridőmérő sem ugy van mint a korábbi modelleken.
Sebaj, begurulok vmelyik nap vele a tudományos munkatársakhoz, zék meg!
A + - nyomást a műszerfalon, de nem hozott eredményt !
Viszont sikerült elállitanom a kronométert és a váltóvillantót, talán még az akksi is lekettyent közben
Egy normális sofőrt kéne venni a gépére
És nem hány, hanem mennyi.... egyébként max a ringig gurul ki... Ott fékhibára panaszkodva kiáll fényképezni
Tudja BalusK8 nagyon jól,hogy mihez ért... A motorozást másokra bízza
Oszt én is kanyarodtam egyet a Hayabusával...gondoltam ezt is leírom!
Miért nem veszitek ki a fiókból a magyar nyelvű kezelési útmutatót, abban ott van az a "Service" felirat eltüntetés! Már én is kiszedtem egyszer...pofon egyszerű!
Látom Baluska "feltámadtál"! Szokol még gyorsulni? Megyen még az az aprilia? e?
üdv.
a régiben betűk voltak úgy kellett kiszedni belőle, tudom mert csináltam! többet szarakodtam én már az apriliákkal mint itt bárki
Valahol emlitették is ,h a tavalyiakon a köridőmérő sem ugy van mint a korábbi modelleken.
Sebaj, begurulok vmelyik nap vele a tudományos munkatársakhoz, zék meg!
Én itt már csak nagyon óvatosan hiszek a népeknek
Viszont sikerült elállitanom a kronométert és a váltóvillantót, talán még az akksi is lekettyent közben
Hátsó lámpába égő,fékolaj,motorolaj,lánc,fékbetét,gumipapucs, pacalpörkölt...
Megy egyszer vettem egy fél őzet is
neégessé már
És nem hány, hanem mennyi.... egyébként max a ringig gurul ki... Ott fékhibára panaszkodva kiáll fényképezni
Tudja BalusK8 nagyon jól,hogy mihez ért... A motorozást másokra bízza