És ezzel a rendszámmal mi a lótúrót kezdel ? Akkor inkább tedd a hátizsákban .Azt még talán kimagyarázod,de ezért tuti falhoz állítanak!Persze az senkinek sem jutna az eszébe,hogy szabályosan közlekedjen ! Mi lessz velünk jövőre, a közeg 600 trafit akar vásárolni! Csak abban bízom ,hogy a válság miatt nem lessz rá lóvájuk !
Cső Zridez!
23.-án megyek Kassára sörözni a kollegákkal egy faszántosat ,de 24.én mehetünk valamerre, szivesen megismerkednék a ducattis testvérekkel, szombaton melózom, csak a vasárnap o.k!
azt nem gyárilag adták hozzá, az nyitott titán rendszer
a garázsom előtt beindítottam és a szomszédnak a kocsiriasztója beindult a garázsában, úgy szólt
reggel 6kor, imádtak az itt lakók
Ugyanez áll az enyémre!
Hörög,fújtat, állat módjára üvölt... Tök érdekes már akiömlője is.
Kb duplája, mint annak a játék aprókavicsnak amit gyárilag adnak hozzá!
Háj!
Azért nem adom el ,mert nekem a túrázás mellett nagy szükségem van a kismotorral való agyatlankodásra is és ott viszonylag biztonságosan verhetem oda magam
A következő hosszuhétvégén kapcsolódhatnánk Végbéla és társaihoz, beletekernénk még egypárszáz kilómétert a V60-asokba
Ez csak photoshop
23.-án megyek Kassára sörözni a kollegákkal egy faszántosat ,de 24.én mehetünk valamerre, szivesen megismerkednék a ducattis testvérekkel, szombaton melózom, csak a vasárnap o.k!
a garázsom előtt beindítottam és a szomszédnak a kocsiriasztója beindult a garázsában, úgy szólt
reggel 6kor, imádtak az itt lakók
Hörög,fújtat, állat módjára üvölt... Tök érdekes már akiömlője is.
Kb duplája, mint annak a játék aprókavicsnak amit gyárilag adnak hozzá!
Nekem már túlzottan hangos a józsiuram
Lehet lecseréllném a yoshimat....
Egy új matricát ragasztasz rá (Karasnában kapni lehet) és olyan mint az új
www.rsvforum.com
akár a desmokkal eggyütt
Azért nem adom el ,mert nekem a túrázás mellett nagy szükségem van a kismotorral való agyatlankodásra is és ott viszonylag biztonságosan verhetem oda magam
A következő hosszuhétvégén kapcsolódhatnánk Végbéla és társaihoz, beletekernénk még egypárszáz kilómétert a V60-asokba