Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kenyer barátom mennyit kérnél a dobért?!
Édes vagy!
Ez csak photoshop
És ezzel a rendszámmal mi a lótúrót kezdel ? Akkor inkább tedd a hátizsákban .Azt még talán kimagyarázod,de ezért tuti falhoz állítanak!Persze az senkinek sem jutna az eszébe,hogy szabályosan közlekedjen ! Mi lessz velünk jövőre, a közeg 600 trafit akar vásárolni! Csak abban bízom ,hogy a válság miatt nem lessz rá lóvájuk !
na még 1 kép
Cső Zridez!
23.-án megyek Kassára sörözni a kollegákkal egy faszántosat ,de 24.én mehetünk valamerre, szivesen megismerkednék a ducattis testvérekkel, szombaton melózom, csak a vasárnap o.k!
uhhh! ez kell nekem! dúrva a rendszámod
Kicsit sötét van....
19:15 motorshow - sport1!
Bazz az indexemet bele tudnám ejteni
Miről? Ugye nem arról ahogy...?
Minnyá dobok fel képet róla
Nah arra sztem sokan verték a farkukat!
Ide nekem izibe egy decibelmérőt
azt nem gyárilag adták hozzá, az nyitott titán rendszer
a garázsom előtt beindítottam és a szomszédnak a kocsiriasztója beindult a garázsában, úgy szólt
reggel 6kor, imádtak az itt lakók
Ugyanez áll az enyémre!
Hörög,fújtat, állat módjára üvölt... Tök érdekes már akiömlője is.
Kb duplája, mint annak a játék aprókavicsnak amit gyárilag adnak hozzá!
vazzeg akkor még nem hallottad az én régi millémet, na az hangos volt, a többi az hozzá képest hurka
Uhhh bakker, akk az kell nekem!
Ha bejön a 3-as bartel, megbeszéltük!
Nekem már túlzottan hangos a józsiuram
OK, akk enyém a yoshi!
Szal mennyiért is vagy képes elkérni érte?
Lehet lecseréllném a yoshimat....
Uhhh.. dúrva! Köszi a képet! Amúgy nem kellene lennie márkajelzésnek a kipuf végén? Összekötő cső nélkül adod vagy egybe?
Íme.
Egy új matricát ragasztasz rá (Karasnában kapni lehet) és olyan mint az új
Gurulnak a v60-sok..nagyon sok
www.rsvforum.com
akár a desmokkal eggyütt
Háj!
Azért nem adom el ,mert nekem a túrázás mellett nagy szükségem van a kismotorral való agyatlankodásra is és ott viszonylag biztonságosan verhetem oda magam
A következő hosszuhétvégén kapcsolódhatnánk Végbéla és társaihoz, beletekernénk még egypárszáz kilómétert a V60-asokba