nekem kibirta a 26ot a gyári henger. sőt még msotis megy csak most felraktam egy újat de még lehet viszamegy azis mert kurvajo a gyári henger strababírása
szevasztok!
ma megadta magát az RS-em . Pécsről jöttem haza és elfáradt... De hazahozott még 15 km-t jó kis moci Szerencsére a henger nem kapott.. 26085,7 km-el ''állt meg'' bontatlan blokkal
Motormatrica gyártás minden tipusra egyedi igények szerint is!
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRLILA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron, jó minőségben!
TELJES SZETTEK MÁR 3500.- FORINTTÓL
A K C I Ó!
Ingyenes postázási és csomagolási költség, árgaranciával!
További info a linken:
w w w. motormatricak . hu
info@motormatricak.hu
hali gedeon! kérdésem lenne. a főtengelye ugyebár van 2 fogaskerék az 1ik a kuplungot a másik meg egy lendítő valamit forgat na ez mi célt szolgál? mert nekem ha rajtavan a lendítőn akkor csörög de veszettül ha nincs akkor faxa.mit tegyek ? levegyem a fogaskereket vagy van valami jó tanácsod? válaszod köszönöm!
Szia!
Gondolkodtam ezen a domain dolgon, és be kell, hogy lássam nincs értelme. Szóval kicsit átalakítom a weboldalt és más címen lesz elérhető. Pl.: rs4life.extra.hu stb. Támogatod az ötletet?
Sziasztok egy tapasztalatott szeretnék veletek megosztani volt egy
am 3 blokom és egy 80cm henger volt rajta 50mm dugoátmérővel levettem és átakartam rakni egy am 6 blokra mivel blokkot cseréltem a sebeségek miat hát nagy meglepetésemre nem ment rá a henger a blokra nem fért bele a henger also része a blokba kb 1mm kisebb volt a juk a blokba elvittem és kimarattam a bokot hogy beleférjen a henger nemtom valaki jártmár igy vagy csak egyedi probléma ja és a régi blokon nemlátszik hogy kimarták volna van ijen hogy nemegyformák a blokok? namindegy megcsináltattam most jo és megy mind a vadisznó érekeségképen irtam ha valaki járt igy vagy halott ilyent irja meg.
RSDanee, te voltál az aki mondta h nagyker áron a redracingtől tudsz szerezni kiput asszem. Na onnan hogy lehetne hengert szerezni? mert ott találtam polini vashengert, 2 gyűrűset rs-hez.
kérlek osszátok meg velem tapasztalataitokat.
azon a távon amit a kép mutat anyi idő alatt gyorsul fel 80ra. ez jo vagy rosz? menyivel kékne kevesebbnek lennie?
ma megadta magát az RS-em . Pécsről jöttem haza és elfáradt... De hazahozott még 15 km-t jó kis moci Szerencsére a henger nem kapott.. 26085,7 km-el ''állt meg'' bontatlan blokkal
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRLILA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron, jó minőségben!
TELJES SZETTEK MÁR 3500.- FORINTTÓL
A K C I Ó!
Ingyenes postázási és csomagolási költség, árgaranciával!
További info a linken:
w w w. motormatricak . hu
info@motormatricak.hu
üdv: chakypapars75
ÉRD:705377495
Gondolkodtam ezen a domain dolgon, és be kell, hogy lássam nincs értelme. Szóval kicsit átalakítom a weboldalt és más címen lesz elérhető. Pl.: rs4life.extra.hu stb. Támogatod az ötletet?
am 3 blokom és egy 80cm henger volt rajta 50mm dugoátmérővel levettem és átakartam rakni egy am 6 blokra mivel blokkot cseréltem a sebeségek miat hát nagy meglepetésemre nem ment rá a henger a blokra nem fért bele a henger also része a blokba kb 1mm kisebb volt a juk a blokba elvittem és kimarattam a bokot hogy beleférjen a henger nemtom valaki jártmár igy vagy csak egyedi probléma ja és a régi blokon nemlátszik hogy kimarták volna van ijen hogy nemegyformák a blokok? namindegy megcsináltattam most jo és megy mind a vadisznó érekeségképen irtam ha valaki járt igy vagy halott ilyent irja meg.
idomok,blok,lámpák,hütö,öninditó,kormány
,lábtartó,tükör,
gyujtás,kipufogó,felnik,gumik,f
azon a távon amit a kép mutat anyi idő alatt gyorsul fel 80ra. ez jo vagy rosz? menyivel kékne kevesebbnek lennie?