Kedves fórumozók!
Amint az már elhangzott, aprilia rs 50 rajongói oldal fog készülni, amelynek fejlesztése már folyamatban van. Az oldalt tartalommal kell megtölteni, ezért fordulok hozzátok, hogy ha valakinek esetleg van ideje és kedve, mint szerkesztő részt vehet az oldal készítésében. Hogyan? Nincs más teendő, csak word-ben megírni, megszerkeszteni (képekkel illusztrálni stb.) a kiválasztott feladatot, aztán postázni a thers4life@gmail.com email címre. Ezek után be fog épülni az oldalba, miután átnéztem.
A következő feladatok közül lehet választani (az email küldésekor a feladat címét témaként adjátok meg, hogy tudjam, melyik kategóriába soroljam):
- rs teszt
- aprilia gyár történetének a leírása
- bármilyen tuning cikk, leírás
- hírek a nagyvilágból ( ezt olyan ember vállalja aki a hír rovatot szerkesztené az oldalon, itt is lehettek többen, akik szerkesztik)
- rs 50 története, annak fejlődése a kezdetektől napjainkig
- motoros találkozók
Természetesen a nevetek (becenév) is fel lesz tüntetve a cikkek alatt. Lehetőség van videók (youtubra rakjátok), képek küldésére is (emailre).
Várom jelentkezésetek!
Köszönöm!
Hát én érzem rajta meg eddig olyan volt hogy 7töl húzott most még 3. 4.ben is érezni lehet rajta hogy már 5töl van benne egy kis erö nincs olyan hurka.Én ezt vettem idáig észre rajta.
A Castrol TAF-X minden olyan helyen alkalmazható, ahol az általános GL-4 szerinti olajak már nem teljesen megfelelőek. Elsősorban a VW kézi kapcsolású sebességváltóihoz lett kifejlesztve, de ezen túl szinte valamennyi korszerű fronthajtású gépkocsi sebességváltójában alkalmazható, ahol a differenciálmű és a sebességvéltó közös kenési körben üzemel.
hátnemtom eből a szövegből azt veszem le h nem 2t hajtomüolaj...
Tuji
Amint az már elhangzott, aprilia rs 50 rajongói oldal fog készülni, amelynek fejlesztése már folyamatban van. Az oldalt tartalommal kell megtölteni, ezért fordulok hozzátok, hogy ha valakinek esetleg van ideje és kedve, mint szerkesztő részt vehet az oldal készítésében. Hogyan? Nincs más teendő, csak word-ben megírni, megszerkeszteni (képekkel illusztrálni stb.) a kiválasztott feladatot, aztán postázni a thers4life@gmail.com email címre. Ezek után be fog épülni az oldalba, miután átnéztem.
A következő feladatok közül lehet választani (az email küldésekor a feladat címét témaként adjátok meg, hogy tudjam, melyik kategóriába soroljam):
- rs teszt
- aprilia gyár történetének a leírása
- bármilyen tuning cikk, leírás
- hírek a nagyvilágból ( ezt olyan ember vállalja aki a hír rovatot szerkesztené az oldalon, itt is lehettek többen, akik szerkesztik)
- rs 50 története, annak fejlődése a kezdetektől napjainkig
- motoros találkozók
Természetesen a nevetek (becenév) is fel lesz tüntetve a cikkek alatt. Lehetőség van videók (youtubra rakjátok), képek küldésére is (emailre).
Várom jelentkezésetek!
Köszönöm!
hátnemtom eből a szövegből azt veszem le h nem 2t hajtomüolaj...
Nekem 75w90es van benne Castrol manual taf-x.
Az jó?
Vegyél fel msn-re: ghostbikerboy@gmail.com