az én mocimon is csatlakozott a karbira a hűtőrendszer mint a képen. tényleg van ilyen csak én a gyári szívótorkot lecseréltem amikor felkerült a 19es karbi. nemtudom hogy mi értelme volt annak.
azért melegszik nehezen a mocid és hűl ki hamar mert nincs ami a hőmérsékletet szabályozná.nekem is ez volt a bajom, csak nekem azért, mert elfáradt a termosztátom.citybike-ban nekem 4500at mondtak termosztátra.ha jól emléxem SR50hez is ugyanez a cucc és azt adta volna.ha szűkíted az annyira nem jó ötlet ám.ebbe nincs ventillátor meg semmi.ha az elkezd melegedni akkor melegszik.inkább vedd meg a termosztátot.jobban jársz
INDY01
te figyu ha érdekel kölcsön tudok adni egy 12es és talán egy 13as lánckereket is, hogy eldöntsd melyik kell neked.és akkor mégse kell megvenned mind a 2őt
Véletlenül Hajdú Bihari vagyok! Egyszer felszeretnék menni kékesre...hát ott ami út van :) Hogy Sv vel 60-al már feküdtünk....! Az már Rs nek is jó! Látom TZR-ed van! Jó a gép?
nincs vki hajdú-bihar megyéhez közeli motoros(persze 50-es) köztetek, akinek lenne kedve nyáron a hegyekbe v bárhova túrázgatni?
nem akarnék egyedül menni
Nemtom mibaja lehet De jólenne ha jólenne! Visszaolvasgattam de hogy lehet ezt orvosolni? Momentán egy fillérem sincs....ígyis első fékbetétet meg gumit kell rá venni! Arra kell a zs ! Valami okosság?
te figyu ha érdekel kölcsön tudok adni egy 12es és talán egy 13as lánckereket is, hogy eldöntsd melyik kell neked.és akkor mégse kell megvenned mind a 2őt
nem akarnék egyedül menni