Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én elég nagy CopyCon rajongó vagyok ismered?
Amsterdamban én is ettem,,,de sajna az én anyukám nem olyan jó fej hogy süssön nekem
látod ezér van ilyen szar kedv az országban.Amszterdamban biztos vidámabbak az emberek

"Legalegalización CANNABIS,
de calidad y barato
Legalegalización CANNABIS,
basta de prohibición."
Máktorta mi?Máshol így hívják space cooky
egy cikk volt erről itt sportmotoron h 24-25 razzia.a 2 nap alatt kb 5x áztam szarrá és 1x jött szembe velem 1db rendőrautó
és most összedőlt a világ és már nem leszünk:we are the world,we are the children?
neked lehet nem.amúgy szépek a Remus dobok.főleg a róka tetszik rajta
na pont akkor jöttök mikor megyek?asszony bedurcizott,a motort nem fektettem meg, csak megvizsgáltam az útfelületet (közelről...nagyon közelről) meg kicsit igazítottam a tükrön mert rosszul állt, egyébként meg máktortát sütöttem anyuval
Nekem 92-ben volt egy sztorim egy 350-es JAWA motorral Egy kis sufni tuning volt a gépen 4-kipu speed kormány szimpla ülés...na mindegy megállítottak és az egyik leguggolt és azt monda 'itt valami nem stimmel...ide az van írva hogy két hengeres de ezen négy kipufogó van és csak egy karburátor'Húsz percig tanakodtak
Nagy előadó és zenész volt az biztos...De ma tizenötször hallottam a BAD-et
Erre most mit lehet mondani? Nekem mikor meglett az Rs rá párnapra megállítottak...azzal kezdte a fakabát "h én ismerem a tipust ez 125 ös meg bla bla meg hol a rendszám" ehh mondom anyu hogy van! Mikor mutattam neki azt a kis táblácskát amibe bele van írva hogy 50ccm meg számok meg mittom én elég érdekes arcot vágott....
Ja és rádaásul Michael Jackson is itthagyott minket!
MÍegoldjuk
A rigást biztos lecsekkolták.Veszélyesek azok a gépek!
Itvan ni-e a 4-es az.A kis genyó a bűnös!
De a legnagyobb poén a rendőrségi razzia a motorosok ellen....Ma két motorost láttam egy vén embert egy rigán és egy eltévedt turistát felpakolva egy bömösön....A szerv meg kinnt állt a zuhogó esőben és várta a száguldozó motorosokat
Vannak ilyen napok....Még a fü sem nő...(illegális is)Engem Szekszárdon majdnem elsodort egy zivatar ami a hegyről leömlött....Arrébb rakta a kocsit
Nemtudom ez nem az én napom akart lenni
Hol keresztbeálltam hol majdnem beleszállok vkibe ( nem az én hibámból...hülye nyom előttem egy satut.....
Gyorsan haza is jöttem nehogy legyen valami!
Végül is nem a kormány törött el hanem a csavar.Pedig ütést sem kapott.
Pitypang elhajlós estét neked is
Hogy törhet el egy kormány?Ha ez 100-nál törik el kanyarban....akkor szarul jársz
Szépjó estét neked is.
Az biztos!Csontig történt a dolog sőtt pörgősvolt mert még ruha szaggatás is volt igaz nem tanga ,de ruha!
Egyébként éppen ezeket gyakoroltam mikor letörött a kormányom! http://www.sportmotor.hu/motor...
Kellemes estét mindenkinek