Sziasztok, most nézem milyen láncszettet vegyek. Jelenleg 420-as van fent, viszont olcsóbb a 428 (na nem mintha számítana az a 2 ezer forint)... Ahogy elnézem, vastagabb, robosztosusabb a 428. Mi a véleményetek, melyik a jobb?
hát te meg mit keresel itt 4 órakor?tudod a fékkapcsolóm füstölgött.tegnap este arra lettem figyelmes, hogy nem is műxik.aztán kiderült h csak valami golyó nyomja meg a gombot és az nem tudott mozogni.kivettem letisztítottam befújtam csavarlazítóval és pörfekt.játszottam is kicsit a mocival.
más:a pendrive-on van valami?kiírja a gép h le kell formattálni.
Pápa is kb ugyan az a táv nem?bár Pápát már kicsit ismerem .sok újjal nem találkoznék ott.egyszer Szombathelyre is el akarok majd menni.osztálykiránduláson voltunk ott.annyi megragadt h az egyetlen értelmes dolog a sétáló utcán a meki
én is gondoltam h te nem annyira gondoltad összeszűkíteni ahogy gondoltad .a 12es lánckerék a gedeonnál van.a 13as a gépen, de már jön hozzá a 11es és addig felrakom azt amíg kipróbálod.mind a 2ő használt de hát úgy is csak meg akarod nézni hogy viselkedik vele.annyira meg nem kopott h a lánc átugorjon 1 fogat.
hát az a helyzet, hogy a Volt alatt biztos h nem, mert barátnőmmel megyünk vonattal és melózunk.de egy másik alkalommal bármikor.ha itt lesz ő is (most délutános) akkor megdumáljuk.már én is unom a banánt egyedül.
hali azon gondolkodtam hogy gedeonnal nincs -e kedvetek/időtök eljönni sopronba. lesz ez a volt fesztivál is azthiszem a jövő héten. mártnem csak motorozni együtt egyet végre! Sopron azért is lenne jó mer az nagyából mindenkinek egyenlő távolságra van. üdv: Dani
ilyen idomokat keresek megvenném őket vagy cserélnék is van 2002es idomszettem komplett érte hibátlan vagy tuning cuccokat is adnék érte.
de csak kizárolag ez a szin érdekel ezel a matricával.
aki esetleg tud segiteni irjon.
más:a pendrive-on van valami?kiírja a gép h le kell formattálni.
ja akartam kérdezni.ezt ismered nem:Hősök ft. Deego & Sila ?
de csak kizárolag ez a szin érdekel ezel a matricával.
aki esetleg tud segiteni irjon.
fontos lenne.