Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
Aprilia RS 50
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
dhfear
sokkal jobb a hangzás.és még az angolok is értik.egyik égő sem villogott,de a relé kattogott normálisan.aztán egy idő után már működött rendesen.
gedeon82
Ha úgy jobb a hangzás és jobban vonza a látogatót nekem nyÓÓÓÓÓÓc!Abszolult nem is mügszik egyik indeksz sem?
dhfear
lehet a kapcsolóba kéne egy kis WD-40?
dhfear
nem sűrűn találkoztam ghostbiker-el.az tuti h angol név lesz.
gedeon82
Tényleg az RS oldalal mire jutottatok
gedeon82
Nem már pislogok egy ideje ,de még nem látok.Előfordulhat ,hogy a pára ,de ez ritkaság.
dhfear
mér most keltél?
csak annyi volt h nem villogott se a visszajelző se az index.az a pára miatt lehetett?
gedeon82
Ja és jó reggelt.Már korán hajnalban ilyenekkel terhelni a jó nép agyát!Nem szép!
gedeon82
Ha a relé kattog (ütemesen) és nem kerreg akkor elvileg működik.Ha kerreg vagy semmit nem csinál akkor szar.
dhfear
most már én is.te figyu az indexrelének lehet párás volt az idő ma reggel?a VTR-en nem nagyon akart villogni, de a relé kattogott
gedeon82
De legalább otthon vagy!
indy01
Irigyellek.....Én itthon fogok elemzéseket csinálni estére kockásan fogok látni és grafikonban gondolkozni
gedeon82
Csak nem álmos vagy?Hál isten én mehetek délutánra melózni.
indy01
Jobb reggelt
gedeon82
Jó reggelt mindenkinek!
dhfear
dhfear
WC nekem is van, csak a bojlert le kellett szedni mer falat kellett vakolni és most nincs melegvizem.egy szál mosolyba meg nem akarok átugrani anyámékhoz fürdeni.lefagy a pöcsöm mire átérek
dhfear
holnap 8kor rutin.elméletileg jónak kell lennie a kábelnek.2 fajtája van:egyik ami a winchester-ednek van a másik meg ami a CD-nek van.
GHOSTBIKERBOY
Kihagyom. Nah jó éjt Skacok! Széles utat, tele tankot! Jómunkás embereknek jó munkát! Vagy éppen jó pihit a hétvégére!
Nekem nincs pihi...
indy01
Mert rosszul csinálod én hazajövök jól szájbavaram az asszonyt...erre kérdezi hogy miért kapta?Nemtudom de ha megtudom a beledet is kitaposom....
gedeon82
Na én is joccakát kívánok.Holnap délelött vagyok ,ha valakit érdekel.Bár nem hiszem.
gedeon82
Nem nézi ,de azért már baszogat ,hogy abbahagyhatnám.A francért ilyen későn ez ide a fene titeket.A genyának meg a kábel miatt kell jónak lenni!
indy01
Bizony és WC is van
indy01
Komolyra fodítva a szót...csááá
dhfear
akinek lakáson belül van a fürdő annak könnyű
❮❮
❮
…
831 / 1681
830
829
828
827
826
825
824
823
822
…
❯
❯❯
csak annyi volt h nem villogott se a visszajelző se az index.az a pára miatt lehetett?