Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nna, király, mindenki más nevet mond...
Nyugi, én meg csak tanulok meg tanulok, RS meg sehol már egy ideje, azon is láncszettet kell cserélni, mivel ez már veszélyes...
Pf, meg picivagyokszekreallok.hu vagy lucalucakitykotykitykoty.hu hintaplainta.hu
Egyébként sajna az rs project most egy kicsit leáll....Annyi a munkám hogy még a szarást is két napra előre be kell terveznem
Üdv srácok mit szóltok a vérRS.hu?
báránybőrüfarkasok.hu
kicsiaborsdeerős
.hu
azér ez má valami.bementem barátnőmékhez elkezdett esni a zeső.mire kimentem már csak szitált.elmentem postára.semmi.hazaértem elkezdett zuhogni .legalább kárpótoltak amiért tegnap 3x eláztam.
Mort tartok hazafele, szal mobilon tolom. Ha megtudom az eredményt, sztem ma v holnap, megirom. 6ból 4 kérdés tuti jó.
na megyek postára feladom a cuccot
legalább elértem a szurkolással valamit?
heh mire ideérsz .
RS 50 Kezdetek
RS 50 Traffic Terror - nem magyar de vicces
az evolúvió is jól hangzik
szerintem akkor is angol kéne mer magyarul nagyon bénán hangzanak a dolgok
Oké. Többiek, kinek melyik?
Am. Köszi a szurkolást. De ha a nevek egyike sem nyeri el a tetszésed, áthajtok rajtad! :)
rs50evolucio.hu
Szubjektív Nekem ez jön be!
Lehet voksolni.
rs50evolucio.hu vagy a legjobb cim, trogeRS.hu
majd odaér ami most van nálunk
http://www.hasznaltauto.hu/3076072_aprilia_rs_2000
Hay mindnekinek

Van egy derbi GPR 50 rezóm ami jó bizonyos RS 50 mocira is hát ha érdekel vkit.hirdetés
Ja bocsi a 3-as az a termosztát.
A termosztát a henger felyben van ahol rácsatlakozik a vastagcső.Hahoz ,hogy kitudd cserélni általában le kell venni a henger felyet.
Sziasztok holt találom az rs-be a termosztátot? Ha lenne 1 fotó vagy rajz hogy holt találom? SOS köszönöm
ez nemér. nálunk kb szombat óta szar esős idő van
Nállunk igazi szép napos kellemesen meleg idő van felhő alig akad az égen
tiszta szar idő van felénk is. nem én kerestelek telefonon. akkor várom a csomagot