Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy kalappal.meg kéz és lábtörést.
felőlem lehet magyar neve.de akkor az is legyen valami faszántos.nekem speciel már agyrákom van a sok hülye klub meg fan oldal meg ilyen kifejezésektől.semmi kreativitás nem szorult azokba az emberekbe.szóval én azt mondom h találjunk ki valami frisset, valami mást.
mit szóltok?
persze-persze.holnap fogom feladni.ez már tuti.ma sikerült 2x megáznom és már nem akartam elmenni postára h harmadszorra is elázzak .te kerestél telefonon?le vagyok merülve
Teljesen egyetértek Gedeonnal jobb ha a név magyar....Ha be kell szállni pénzel abban is benne vagyok.Bocs hogy nem voltam itt Depeche Mode koncerten voltam
szia. az idom darabbal kapcsolatban írok. tudnád valamikor postázni? üdv: Dani
Na léptem, CsáCsá!
Viccelsz? Alap, hogy lesz, nem is akármilyen...
forum is lex a honlaphoz?
Jó éjt Srácok, holnap szurkoljatok nekem (reggel 9-kor) vizsgázok!
Ja és jóestét az uraknak!
Szerencsés Én kb 2 hete cseréltem bowdent ! Italmondóéknak küldj mailt h hanyas évjárathoz kell....asszem nekem a 2003 ashoz 2500 Ft volt a bowden! Kicserélni nem nehéz...mi legelőször azt hittük h rövid mert alig akart bepasszolni de egy kis ügyeskedéssel sikerült!
sziasztok..minarelli am blokkos rs-esek..érdeklődnék hogy cserélt e már vki kuplungbovdent ha igen mennyi az ára és hol szereztétek be?köszi..
Szia Gedeon! Hát, igazság szerint, én eredetileg a www.rs50klub.hu címet szerettem volna. Szó mi szó, egyet értek veled, hogy magyar név kellene. Ha Fear is benne van, szerintem az RS 50 Klub név jó, nem? A műhelyed hírdetésén én is gondolkoztam, de szeretném, ha elválallnád a virtuális "motordoki" szerepét is... Jaja, szerintem is vegyünk domain-t, ha már weboldald csinálunk legyen normális. Egyébként ha nem veszünk domaint akkor is megjelenik a google-ba ha beíratjuk, a Cagiva-s oldalam is kihozza.
2800 ft egy évre a
hello mindenkinek. Aprilia rs 50 hűtő és műszerfal eladó,ha valakit érdekel msn-en küldök képet és megbeszéljük. üdv.
De a csapszeget pedig 80-as dugattyúszettből vették ki a boltban és onnan adték ide ezt nem értem h h van És ez csak 100 megy a végáttételt h lehetne állítani h erő is legyen meg sebesség is elől 11 fogas hátul 43 most szted h lenne jó?
Van benne valami !
Most nemszámoltam ki ,de kb. 68-70 ccm
Hello!a dugattyúm átmérője 46.7 mm a lökettérfogatom pedig 43mm sztettek ez hány cc-s henger?malossi!
Ha csak az üresjelzőt akarod megnézni azt könyen megtudod alulról kitudod venni az égőt.Magát a km órát nemjavaslom ,hogy bontogazsd mert az orsó igen sérülékeny darab és ha megnyekken akkor anyi az órádnak.
Nemtudom a többiek mitszolnak hozzá ,de nekem az a véleményem ,hogy szívessen feláldozok a cél érdekében pl 500-1000ft.Ezalatt arra gondolok ,hogy sokan vagyunk ,nemtudom mibe kerül egy domain vagy egy saját oldal tehát ha beírnam Google-ba akkor kidob minket is ,de ha mindenki beledob 500-1000ft akkor összejön szerintem anyi hogy megoldható.Ja és hírdetni tudjam a műhelyem az oldalon.Mert ha nem akkor hisztizek!
szia gedeon lenne egy olyan kérdésem hogy nem világít az üres jelzőm. reméllem csak égő baja van. nincs esetleg ötleted hogy hogy lehetne szétszedni a km órát, úgy hogy nagy kárt ne csináljak benne
Skacok!Bocsi ,hogy belepofázok mert ti csináljátok az RS oldalt és persze ez személyes vélemény ,de miért angolul lessz a név?A motor olasz mi magyarok!Az angoloknak mi köze ehez?Azon kívül ,hogy van egy alkatrész kereskedésük.Én jobban örülnék egy magyar névhez.Persze ti döntötök!Az eddigi ötletek nekem tetszenek.
és utána
Annak: .