Sziasztok! Van egy eladó honda nsr 125 repsol motorom. Motorot beszámítok, csere is érdekel. Nagyon jó állapotú. Új gumi új láncszett, új fényezés. érdeklődni lehet : msn. gabee1204@freemail.hu vagy email-en www.gabee1204@freemail.hu
hali
98-as évjáratú, szívlámpás rs 50-hez keresek első lámpabúrát!
ha vkinek van eladó, felesleges, vagy tudna szerezni azt megköszönném!
itt elértek: polanyi@vipmail.hu
köszi
Sportrendszerrel gyorsabban tud kijönni a kipuffogó füst, ezáltal magas fordulaton erőt kap a motor, és jobban megy, de mivel 2üteműről van szó, ezért alul szüksége lenne egy kis folytásra, amit a gyári rendszerrel meg is kapott, ezért volt ott erősebb! Ezen csak a power szelep segítene, de mivel 50ről van szó, ezért nuku! Törődj bele!
Itt szerintem nem a hatodik sebességről van szó, hanem az összesről! Az enyém, ami volt, az 50es az az összes sebességben 10nél megállt! A mostani 6ban kipörög nekemis!
üdv!
vettem 1 giannelli rendszert az mx-emre és kurva jól húz magas fordulaton! viszont erötlenebb lett sokkal a középtartományban ( gyengébb mint a gyári rendszerrel)!
megoldaná a problémám ha kicserélném a főfúvókám nagyobbra? (90es van most benne, tennék bele 100ast)
szerintetek? amugy most igy simán viszi a 100at csak idegesit h. nem huz csak nagyon magas fordulaton!
Sziasztok! segítségre lenne szükségem. Az rs nem forog 10500-nél többet mi lehet a probléma szerintetek? üresben leforogja a 12tőt még tovább is megy olyan 13 felé. olyan 105-öt megy 10500-as fordulaton. létezik ezekben folytás vagy ilyesmi? vagy csak a karbi nincs jól beállítva? Már az előző karbival sem forgott többet:S:S nemtom
98-as évjáratú, szívlámpás rs 50-hez keresek első lámpabúrát!
ha vkinek van eladó, felesleges, vagy tudna szerezni azt megköszönném!
itt elértek: polanyi@vipmail.hu
köszi
Hol kap?
Elsősorban Gianelli, Leo Vince V6-ost akar.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.
vettem 1 giannelli rendszert az mx-emre és kurva jól húz magas fordulaton! viszont erötlenebb lett sokkal a középtartományban ( gyengébb mint a gyári rendszerrel)!
megoldaná a problémám ha kicserélném a főfúvókám nagyobbra? (90es van most benne, tennék bele 100ast)
szerintetek? amugy most igy simán viszi a 100at csak idegesit h. nem huz csak nagyon magas fordulaton!