Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elcserélem honda mtx 80asom aprilia rs 50esre.
az mtx most lett felújitva teljesen nem kevés pénzem áll benne
képek vannak a fotógalériámban róla.
tuti rámegy a kipuf!
valaki please!szerintetek az én 93as rsemre rámenne mondjuk egy 98as arrow kipuff? mert nemakarok feleslegesen 60e et kiadni.valaki?
csajt meg nemigyél majdvesz magának osztmegy azzal
én nemvittem nagyon senkit az 50esen a 125 tel is csak egyszer mentem kétszeméllyel elég is volt belőle én csak magam szeretem vinn i
hát... szerinted? mindig jól jön
és minek? kit akarsz te vinni?
De nekem kellett volna
sajna nincs, pedig gondolkoztam rajta hogy leveszem mikor eladtam elvégre segédmotorra úgysem kell
Sziasztok!

Valakinek Rs 50-re nincs hátsó lábtarója?
hát már nincs ilyen moccom deha jol emlékszem akkor a blokk jobb oldalán van egykis fekete kupak azt kitekered és ott ontod bele kicsivel lejebb meg vanegy csavar amit kitekersz és felul addig ontod amig oldalt nemfolyik az olaj
hali

hol kell feltölteni a váltóolajat?
Sziasztok!
Van valaki közületek Veszprém vagy Litér környékéről?
jah és ha te is erre gurulsz és látsz (adatlapomon van fotó) akkor is beszélhetnénk

nemtom lehet te voltál de mintha piros lett volna . mind1 azé örülök hogy találtam 1 ilyen gépet a közelbe. lehet ma is kinézünk vmikor, ha látunk akkor megállunk
Én lennék az RS tulaja ha fehérbe láttad:D Ha máskor erre gurultok és láttok álljatok meg
hi all!
demecser környékén kié az RS? arra motoroztunk haverral akkor láttuk néhány robeszos társaságában. Mentünk legurultunk a tiszához . Egy kék simo és 1 SR voltunk.
Am szép motor, néha elnézhetne bogdányba is a tulaj
azt vedd amelyik jobban tetszik
csá helo szia ! Motor vásárlás ügyébe segítséget kérek,mert ugyanis nem tudom eldönteni hogy a yamaha tzr-t vegyem meg vagy az aprilia rs 50-t?meg lécci írjatok le hogy ti miért választanátok azt.
köszi szépem!
itt egy kép is ha valaki lusta a linkre menni
Hello!Sajnos eladósorba került a motorom kategóriaváltás miatt bövebb info:http://motor.hu/motor_vpage.js...
tökéletes az a dob legalább az a buzi reked fazék visitó hangja megszünt éretségi közepén élvezet volt halgatni majd nem kidobtam utána a lapot mert olyan szar volt a hangja
ELADÓ Aprilia RS125
http://www.hasznaltauto.hu/2200920_aprilia_rs_2004
vagy
h
ttp://www.kepesmotor.hu/aprilia/i?p=99207&c=2460

Érdeklő
dni telefonon, itt a fórumon, vagy az adatlapomon megtalálható e-mail címen.