Hali!
nemlehet leállitani a mocim aprilia rs 50 a gyujtáskapcsolot szétszedtük már és onnan nincs kiszakadva a kábel. ez volt az első hogymegnézzük ugyanis egyszer már kiszakadt egy kék kábel azért nem állt le de most ennek nincs baja végignéztük a kábeleket is de szétcsuszva sincsen semmi, nemtud valaki segíteni vagy történt már valakivel ilyen?
Hello. Ha érdekel valakit van egy lánckerék szett láncal. Használt de még bírja a strapát. végsebességes áttétel az enyém 120 at ment vele,és nem is gyorsult olyan szarul. Ha kell valakinek itt az e-mailom : atimaister@citromail.hu
nem legalábbis 2003 as 50 esé nem egyezik a 2007 es 125 ösével belese menne szerintem mert sokkal vastagabb 125 ben a fékbetét legalábbis ma azt figyeltem meg
Ha kell valakinek 80as henger (Top Performances)...
új hengerfej, tömítések, dugó nélkül (50mm es dugó kell bele)
7 felömlős
nem tudom felhasználni mivel már mástípusú mocim van, ha nemveszi meg senki viszem a vasba
nemlehet leállitani a mocim aprilia rs 50 a gyujtáskapcsolot szétszedtük már és onnan nincs kiszakadva a kábel. ez volt az első hogymegnézzük ugyanis egyszer már kiszakadt egy kék kábel azért nem állt le de most ennek nincs baja végignéztük a kábeleket is de szétcsuszva sincsen semmi, nemtud valaki segíteni vagy történt már valakivel ilyen?
komoly?
új hengerfej, tömítések, dugó nélkül (50mm es dugó kell bele)
7 felömlős
nem tudom felhasználni mivel már mástípusú mocim van, ha nemveszi meg senki viszem a vasba
SŰRGŐSEN ELADÓ 6000 Ft
Azért nem kapom szét, mert megakarom tartani gyári állapotát a mocinak, így a kiuffot is...
gyárit nemakarom szétb@szni a kat. miatt...