Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Egy első lámpabúra meg egy fejidom plexi mennyibe kerül rsre?
msn-re vegyél fel!
www.imet.hu szerintem itt lex
nem hiszed?
papapapapa
Nem estem el csak hátul nem ilyen van és ki akarom cserélni mert ez jobb
nagyot estél?
szijasztok

mukodik a moci, kosszi szepen a segitsegeket, am erdekes a szivaggyu az a kis tekero ami a kormanyon van eddig akkor szivta a bentint ha magam fele huztam, most akkor amikor az ellenkezo re tolom, ez most igy a normalis vagy amugy a normalis, alapjarat jo ha egy kicsit bemelegszik a moci, a hang elmegy amikor felváltok, gondolom a folytások ami benne van azt teszi hogy nem engedi foljebb porgetni a mocit, oommm jah meg ha mar itt vok azt is megkerdezem hogy az onindito nektek is furcsa hangot ad amikor beindul a moci? nem tom robogo utan furcsaltam azt a hangot, mintha tul porogne az onindito, de kell neki mert akkor nem kapja el a motor, 2005 os modellbe nem tudjatok hol vannak a folytások? gondolom a kipufogoba tuti van, a vegen es az eleljen, a tobbit csak motor szervizbe tudjak kiszedni?

Udv.Zanin
leszeded a jobboldali idomot és ott van a blokk oldalán egy csillagcsavar azt kicsavarod és függőlegesbe állítod a motort és megnézed hogy hol van az olaj szintje(a lyukat kell elérnije az olaj szintjének)
linkitt a 10781dik hozzászólásban van karbantartási útmutató
ilyen indexet tud valaki?
nem tudja valaki hogy lehet megtömni üveggyapottal a kipuffot 2003 as RS en vagy egyáltalán mit kell abba tenni? mert kiégettük a kipuffot de kijött sajna belöl minden
vki nem jön gurulni ? kecsó felé
köszi ... és hol lehet ellenőrizni a váltóba az olajszintet? meg ez a 96-97 es évjáratúaknál is így van? (szívlámpás, de a segge még nem a kerekített)
pedig a hirdetésben azáll, h corsa henger és a tag is aztmonta, ....majd megkérdezem
okés megköszönném
Van valakinek Gianelli kipuf újtípúsú RS-én?
lenne pár kérdésem
Polini Corsa Minarelli AM6-os blokkra nincs, illetve van csak Polini Guss a neve és 17,5 LE megfelelő körülmények közt (pl 21es karbi, Polini rezó kipu,stb), de egy Arrow csővel tutin nincs még annyi sem...
Passsz! Ezt nem tudom sajna! Mert ez úgy műkszik h megveszel 1 hengert és leviszed egy esztergályoshoz a blokkot és a hengert és az MM-ra pontosan kimarja! Minden hengernek más a mérete! Pl. A Polini Evo hengernek jobban fel kell merni a blokkot mint az MHR team-nak! De utánna nézek h honann állapítható meg!
ja és még egy kérdés: értessz a hengerekhez látom... Vettem egy rs-t nemrégen és abban van egy malossi henger, aminek a henertalp és a blokk között kivan marva egy kicsit, mert másképp nemférne el... És olvastam egy két helyen, h az mhr II és az mhr replika hengereknél kell ezt a műveletet végrehajtani. Így az a gyanum, h ezek közül vaklamelyik a gépben. Nemtudsz valami ismertetőt, h honnan tudnám ezt kideríteni, h milyen is ez pontosan?
én is azért így érzem...
másfél év 22000 km de télen nem használtam és így lett benne ennyi
Vannak idióta emberek a világon Legalább valami értelmes számra tekerte volna vissza..... 5-6 ezer km! Én mindig abból indulok ki, hogy az SR-emmel 1,5év alatt 14ezret mentem
Eggyértelmű hogy MHR
lehet tekerni de akkor is egy 100ast teker rajta, legalábbis nekem Am 1 kilométerrel mé ad el vki motort?
huuuuuuuuuuuuu vannak emberek akik .....
de ha lenullázta az össz km-ert akkor a napit miért nem?