Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

annyi kell hogy meglegyen a szint am a váltóba olajból 820cm3, hűtővíz meg 0,9 liter (50%víz 50%fagyálló)
egyébként elég új vagyok még RS téren... légyszi segítsen valaki, hogy pontosan mennyi hűtővizet kell belerakni, meg mennyi olaj kell a blok-ba?
Hát... tényleg elég érdekes de ezeken nem lehet kézzel állítani a napi számlálót? mert akkor lehet, hogy csak játszott vele egyet
link
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ez vicc
KM óra 1km
napikilóméter számláló 667km
power az kamu. szép lenne ez a motor csak elvan baszva hogy így kivan emelve, aránytalan undorító az egész
értessz hozzá látom...Szted Mhr vagy corsa?
Háát ha jól be van lőva akkor biztos hogy mehet mert a Corsa már Mid Race henger! Szerintem nem póver szelep van benne hanem Power Jet-es karbi ami nem ugyan az! S6 R/T power jettel
http://www.hasznaltauto.hu/1950462_aprilia_rs_2005
http://www.hasznaltauto.hu/1950462_aprilia_rs_2005 Szerintetek ez igaz? Aztmondja a csávó, h limitált szériás és gyárilag van benne power szelep...én ezt nemakarom elhinni!
a világon minden eladó ha megfizetik szal az én motorm is viheted
ELADÓ!(nem viccből írtam télleg elado)
már régóta
hello Zanin!azt mondod fura hangja van ha mész vele és üresben pedig jó!elképzelhető hogy valamit nem jól raktál öszzea levegő szürő körül:) így fals levegőt tud szívni:)ja ha már itt tartunk azt is kitakaríthatnád jól fujasd ki akkor a tuti:)a másik lehetőség hogy lehet hogya gyertyád zárlatos ettől is lehet fura hangja,mert 4000 nél már elég jó nyomás van a motorban és lehet nem tudja már az a gyertya le adni azt ami épp kell:)szóval szerintem cseréld ki!"hawerom faterja durván mámoros állpotban:)"annyi benzint kap hogy eloltja a szikrát" na most így hirtelen ennyit tudok javasolni! ha van még valami jellemző a motor járására akkor azt írd le úgy könnyebb tancsot adni!üdv
eladó a motorod?
de az enyém eladó
Valakinek nincs most eladó rse?
a benzincsövet is tisztítsd ki
ez csak tipp
szép napot
Nah, leszedtem a karbit, kitisztittottam a fuvokakkal eggyut. Visszaszeretlem kiszertem a gyertyat megtisztitottam visszabele, betoltam beindult, az alapjarat valahogy elszált nem tom hogyan de nincs neki, és eleg furcsa hangja van a mocinak es 4000fordulatnal nem megy feljebb a mutato ha hajtom, de ha uresben van akkor felmegy és a hangja is tiszta, en valami dugulasra gondolok de ez csak egy tipp. Otletek?
Már nem kell
Wima nekem is eltudod küldeni azt a használati utasítást amit a 10778.hozzászólásban emlegettél?
előre is köszi!
kosszi a segitséget, ahogy lesz ra idom megcsinalom az itt leirtakat
Sziasztok! akinek van aprilia RS 50 eladó, az kérem vegyen fel msn re: rs-engine@hotmail.com! előre is köszönöm: Rands! vagy itt is írhat, de nem gyakran vagyok itt
Hello zanin!gondoltam hozzá szólok én is a problémádhoz!mivel a víz nehezebb mint a benzin ezért az mindig a karbi alján ül le és ráadásul mindig oda keveredik a fuvókához!ahogy már mások is írták szedd szét takaríts ki DE vigyázz! mert van ott egy kis tűszelep amit könnyű elhagyni eza benzin beáramlást engedi a karbi ba! jó tanács ha már kiszedted a csavarokat amik rögzítik a karbi úszóházat fordítsd fejjel lefelé és úgy válaszd el egymástól!aztán jühet a takarítás! köv lépés.. kapd ki a gyertyát és azt is takarítsd meg egy kis benzin + tűz:) aztá ne rakd vissza, rakd be sebbeségbe 1 fokozat.Maj d told egy pár métert jó erősen mert ilyenkor a karterban is lehet víz amit beszívott!majd rakd össze. aztán ha más hibája nem volta akkor elvileg menni e kell!üdv!
rendicsek :D

bocsi hogy nem ertem ezeket a szavakat nem en tehetek rolla hogy meg nem hallodtam rolla

am azert kosszi a tanacsot
gyujtas problema? mert azt is kerdeztem
kosszike
bár nekem inkább 85 nem 90, pedig arrow kémény is van rajta.