Szerintem meg ahogy halotam, Könyitett malossi fötengely-hajtokat +15 km, nagyobb karbi +5 km kipufogo +5 km\h Nekem ezt monták de én tejesen megvagyok elégedve ugy ahogy van a 100-as tempo nem rossz egy 50-es hez minden tuning nélkül.
Adatok:Aprilia Rs50 1995-ös 5-sebeséges, vizhütéses, kitünö álapotban van nyáron ujitotam fel tejesen 50-es malossi hengerszet, még bejáratos de egy kicsit oda rántotam neki és a 100-at viszi, Na szoval Nézétek meg a képeim és Kérlek mondjátok hogy most menyit érne. thx.
hali elöl 90/ 90 16 collos! es mislen van mekkora nyomás legyen benne?igy vettem majd elkoptatom asztán veszek vmi jobaat de mekkora nyomás elgyen benne?
500.000-ért volt fent a múltkor egy új szériás rs kevés km-el hibátlan volt.Gyorsan el is vitték.Ha most idejönnének hozzám 550.000-el az mondom vigyétek!A tied nem az új szériás rs és mégis 500-ért adod....... A felnit meg hülyeség volt megvenni annyiért
az ok, 400 000ért biztos eltudod adni, mert szép és jó állapotónak tűnik (mármint képen)...
de labikának van igaza nemsokat kell hozzátenni és ott van az újszériás RS...
Hello mindenkinek!
Nincs valakinek véletlenül 110/80 as R17 es gumia?
Mert sajna a hátsó gumi kezdi megadni magát de a Pirelli ami most rajtvan az elég drága lenne újjan. Ha valaki esetleg tudna nekem egy jó állapotban lévő gumit eladni az szóljon az se baj ha nem Pirelli csak a méret stimmeljen. Vagy ha esetleg valaki tudna mondani egy netcímet ahonnan tudnák rendelni azt is megköszönném.
Csak éppen még fél év mire meglesz a jogsim és azért annyira nem akarom hogy jól menyen!
Érdekelne hogy menyit ér az Rs-em SZERINTETEK ?
Adatok:Aprilia Rs50 1995-ös 5-sebeséges, vizhütéses, kitünö álapotban van nyáron ujitotam fel tejesen 50-es malossi hengerszet, még bejáratos de egy kicsit oda rántotam neki és a 100-at viszi, Na szoval Nézétek meg a képeim és Kérlek mondjátok hogy most menyit érne. thx.
hátul:1,9
aszem
de labikának van igaza nemsokat kell hozzátenni és ott van az újszériás RS...
Nincs valakinek véletlenül 110/80 as R17 es gumia?
Mert sajna a hátsó gumi kezdi megadni magát de a Pirelli ami most rajtvan az elég drága lenne újjan. Ha valaki esetleg tudna nekem egy jó állapotban lévő gumit eladni az szóljon az se baj ha nem Pirelli csak a méret stimmeljen. Vagy ha esetleg valaki tudna mondani egy netcímet ahonnan tudnák rendelni azt is megköszönném.