A hálós Protektorral kapcs.-ban:
Szerintem ha nem krosszozáshoz kell a hálós protektor, akkor ne vegyél, mert amint elesel az aszfalton, szétszakad rajtad, és akkor ugye már nem sokat ér.
Üdv.: HaWk
hát nem tom ha tok olcson szerezni akkor veszek bör ruhát de nem tom nekem elég lenne egy hálos protektor ing de mondom ha van bör ruha akkor veszek nekem amugy apumánaka sport csizmája teccik nagoyn majd képet tolok fel
Hallottál valamit vagy tapasztaltál. Azért nem mindegy. Midnent beszélnek az emberek, de nem fogod olcsobban megkapni. Nem lesz olcsobb. De ahogy gondolod. Nekem ez a tapasztalatom.
áhh bazze ezek a napok telejsen fáradt vagyok!motorozni sincs eröm:Dmeg jo idö sincs hozzá anyyit kell tanulni jah nekem márciusba proba éretséiket kell irnom:Dde májusba megyünk osztályal görögbe:D(olaszba nem akartak jönni):(peddig bisztos vettem volna vmi motoross cucoot ott biszti olcsobb nem?
Szerintem ha nem krosszozáshoz kell a hálós protektor, akkor ne vegyél, mert amint elesel az aszfalton, szétszakad rajtad, és akkor ugye már nem sokat ér.
Üdv.: HaWk