ha KX 80 ( ez a régebbi power szelep nélküli ) 23 LE , ha meg KX 85 (ez az újabbik amik 28 LE-sek) ez viszont megfogja a 125ös RS-t amugy tesódnak milyen RS-e van???
Hát fiuk azért tudom ennyire mert osztálytársam és egész nap ca ezt hallgatom amit kurvára unok!!
Hát szerintem is kamu ez a 110 de hagy örüljön magának!! ja és állitólag tesómnak Kx 80-as motorja van 33ló és azt mondta a kölyök hogy tesómat megenné az rs-ével hát erről ennyit!!!
Hát az tuti, hogy engem is joban érdekel!!! De azokat csak elolvasom és tom is. az viszont vicces volt, amikor töri évszámoknál 60ból csak egyet találtam el, de csak véletlen!!! Azt mondta a töri tanár, h sulirekord!!! Szóval ennyire nem tom az évszámokat.
Hát igen, most sem csalódtam!! DE ezeket te hogy tudod megjegyezni? Én sokáig azt sem tudtam megjegyezni, hgy engem mikor gyártottak!! (De csak az évszámokkal állok ilyen hadilábon!!)
Hello mindenkinek van eg haverom 97-es kockalámpás Rs 50-e van full gyári csak egy mordály állitólag 125-ös kipufogó van rajta és azt mondja hogy 110-et megy szerintetek mi igaz ebből kiváncsi vagyok a véleményetekre???
szerintem meg egyántalán nincs nagyon felhajtva amugy kinézet miatt csináltam először de elég hasznos az egykerekezésben mert ott elől megtudsz normálisan ülni de sokszor igy is vissza kell huznom magam amugy ennél jobban felvolt hajtva csak lehajlott a 2személyezéstől de igy most beállt
Hát szerintem is kamu ez a 110 de hagy örüljön magának!! ja és állitólag tesómnak Kx 80-as motorja van 33ló és azt mondta a kölyök hogy tesómat megenné az rs-ével hát erről ennyit!!!
valaki tudna nekem mutatni 1 képet rs 50 es teljes kipufogórendszeréről ?