Hy!! Látom feltörteka gyerekkori emlékek!! De jó!!!!!!!!!!! Ha 18 fok lesz, akkor nem fogok lefagyni Attila mögül a motorról!!! Ha meg addigra meg tudjuk csinálni az enyémet, akkor a sajátomról!!!!!!! De ha egyszer kész lesz.......... vele fogok lakni, vele fogok aludni meg stb.(de nem végig igaz, ha valaki tudja honnan idézek!!!) Kiköltözök mellé!!!!!
én is kb, szombaton fájt a hasam nemgondoltuk h vakbél me szokott fájni néha ha rosszat eszek v mittom én. aztán vasárnap felkeltem még akkó is fájt, kihivtuk dokit mondta GO korház egyszerre meg is mütéttek-altatás stb... De első két napban olyan szarol voltam szenvedtem egész nap. Most má jobban vok de még huzodik a seb, meg netudom kihuzni magamat teljesen me fáj a hasam ahogy a seb huzodik. Meg még csak lassan tok sétálni
ja azt nekem is kivették még asszem 5évs voltam nagyon fájt a hasam kijött a dokinéni azt mondta hogy spuri gyorsan a korházba,ott kaptam tűt a kezembe aztán se kép se hang reggel fölébredek látom ott vagyok a korteremben megpróbálok fölkelni de nem tudtam de úgy jó volt mert elvoltam ott autóztam,nővérszobán TVzhettem körülnézhettema korházba
Na hali! Az az Áprilia véletlenűl nem sumpermoto vót! Mert már találkozam a sráccal. unőkatesómékkal szemben lakik.(ha minden igaz). Csongrádról jőttem haza mikor ősszefutottunk.
Kihalt a topik!!!! Ez hihetelen!!!!!!!
Hétvégén az okból kifolyólag, h még nem jó a moccom eljön értem egy barátom 125ccm apriliával, mert most vette!!!!!! És tök jó!! De szerintem ebből se sok fog maradni, mert kihajtja belőle még a szuszt is!!! A robógóját látnátok!!!!! De táncsak túlélem a hétvéget!!! Fő az optimizmus!!!!!
nah most értem haza a motorozásból tök jó volt mint mindig de nagyon hideg van
amúgy mégis odaadtam egyik haveromnak de csak úgy h ott ültem mögötte és harmadikig válthatott fel
Hétvégén az okból kifolyólag, h még nem jó a moccom eljön értem egy barátom 125ccm apriliával, mert most vette!!!!!! És tök jó!! De szerintem ebből se sok fog maradni, mert kihajtja belőle még a szuszt is!!! A robógóját látnátok!!!!! De táncsak túlélem a hétvéget!!! Fő az optimizmus!!!!!
amúgy mégis odaadtam egyik haveromnak de csak úgy h ott ültem mögötte és harmadikig válthatott fel