jó reggelt mire keltem ? arra h bnőmnek apám odaadta a mocim és most it állok moci nélkül apáméjk meg röhögnek na most szoljatok hozzá ez a család átka de fél óra mulva már vixxa is hozza és mehetek meg nézni az rs-t mátyásföldre
csá! Ujra itt vok! Durva régen nem forumoztam....de visszatertem!!!
Mecsery: Hogy törted össze az rs-t???
Mindenki:Hogy tudjátok álligatni a hangját???
sportlégszürövell sokkal jobb a hangja ??és jobban is megy vele???
Hy!!!! LOL!! Az enyém is hangos!! Még most is, pedig lejebb vettük már a hangját!!! De apa még mindig tudja, h mikor indulok haza a központból, pedig az 3km!!! De még mindig rosz, és mivel nem vok otthon, még nem beszéltem a szerelővel, h mi volt a baja, v meg tudta-e már csinálni!!! Lehet, h egész motorcserét kell tartani!!!! Az viszont durva lesz, mert én fizetem, és legalább 40ezer!!!!!!
Na majd fűzöm aput!!! Úgy is jól tok hízelegni, na meg nagy a meggyőzőképességem!!!!! +nagyon-nagyon szerény vok!!
durcica
mondjuk engem nem is csak a nagy hang miatt imádnak hanem h oda vissza kerekezek az utcába és az öregmamik mikor meglátnak csak a járdán mernek közlekedni
www.randihely.hu/index.php?pag...
MAX: 1-2 körre.
hogy álíttjátok a hangerőt?
Mecsery: Hogy törted össze az rs-t???
Mindenki:Hogy tudjátok álligatni a hangját???
sportlégszürövell sokkal jobb a hangja ??és jobban is megy vele???
Na majd fűzöm aput!!! Úgy is jól tok hízelegni, na meg nagy a meggyőzőképességem!!!!! +nagyon-nagyon szerény vok!!
durcica
Még fojtás is van benne!
szal értitek