hellósztok. hallottam egy jó viccet ma:
Az állatvédők mért a bundákért vannak oda és mért nem a bőrkabátért?
Mert könnyebb az idős néniket molesztálni, mint a pokol angyalait.
jóba kell lenni azokkal a gépekkel is :D
olyat röhögtem tegnap
átjön a szomszéd kisgyerek hogy nézzem már meg a gépét mert beszart neki
átmegyek nézem nézem asztán megkérdi te télleg ilyen sz.gép zseni vagy
mondom hát ez alap! aszondja rá akkor te jó okos lehetsz!
Aszt hittem beszarok a helyszinen!
jo hogy vannak kösztünk ijen számto gép zsenik akik a personal computerünkbe és belénk is türelmet táblálnak
csigavertooo de alegjobb oldal az akkor is a www.viccesakaroklenni.hu nézzétek meg én nekem mondták h jo az oldal:P
rákattintasz és akkor használod a www ------ Wárni Wárni Wárni
asztán megjelenik a kép és elkezd tölteni amikor már erésebb kék a vonal a lejátszási síkon akkor rákkattintassz a play jelre és megnézed a videót!
A hűtője az gyári és az 50é az biztos.
Valaki mondta itt a fórumon, hogy fuvokával kellene csinálnom valamit mert tul sok levegőt kap és azért nem melegedig be... Pontossaban vagy kicsi a fuóka és a benzin kevés amit az zár talán ki hoy 2,6-3,4 között eszik... Szóval levegö probléámája lehet... Majd a karbiját menézik... Vagy kicserélik mert nem jó...
Köszi a segítséget...
Letsgo
Direktszűrő a baja (sztem) Nem kap rendesen levegőt!!
Próbáld kifelé fordítani és valakivel beállíttatni rendesen a karbid!
Esetleg fúvóka!!!
Arra hogy nem melegedik arra nem nagyon tudok mondani semmit!
Túl jó a hűtés
Lehet nem a gyári a hűtőd
Esetleg hűtőfolyadék csere ...
Rendszer átnézetése!!
Mindegy én már nem foglalkozok vele majd az őszi szünetbe viszem Cseténybe és remélem az a hapsi megtudja javítani!!!
Ha nem akkor könnyes bucsut veszek tőle és eladom! És veszek egy 125-ös RS-t...
Letsgo
Hellósztok!!!
Nekem is ilyen panaszai vannak nem forog le és az a vicc, hogy 13as kompressziójavan.
6-7nél nem forog jobban már kicseréltem majdnem minden és ugyan ugy szar... Gyujtást, szívómebránt, karburátort 18"as egyedül a karbi használt a többi új, de valoszinüleg karbi gondja van mert nem melegszik be a gép 60-nál jobban.Alapjáraton 80-at is eléri de ha elindulok vele 2perc és 60-fok.
Nem vagy bejelenekezve msn-re. egyébként énis kompresszió hiányra gondolok. lehet hogy full motorfelujitás vár rá. (szerintem). majd jójót megkérdezzük.
Tudsz valami jó szöveget???
Az állatvédők mért a bundákért vannak oda és mért nem a bőrkabátért?
Mert könnyebb az idős néniket molesztálni, mint a pokol angyalait.
olyat röhögtem tegnap
átjön a szomszéd kisgyerek hogy nézzem már meg a gépét mert beszart neki
átmegyek nézem nézem asztán megkérdi te télleg ilyen sz.gép zseni vagy
mondom hát ez alap! aszondja rá akkor te jó okos lehetsz!
Aszt hittem beszarok a helyszinen!
csigavertooo de alegjobb oldal az akkor is a www.viccesakaroklenni.hu nézzétek meg én nekem mondták h jo az oldal:P
asztán megjelenik a kép és elkezd tölteni amikor már erésebb kék a vonal a lejátszási síkon akkor rákkattintassz a play jelre és megnézed a videót!
Valaki mondta itt a fórumon, hogy fuvokával kellene csinálnom valamit mert tul sok levegőt kap és azért nem melegedig be... Pontossaban vagy kicsi a fuóka és a benzin kevés amit az zár talán ki hoy 2,6-3,4 között eszik... Szóval levegö probléámája lehet... Majd a karbiját menézik... Vagy kicserélik mert nem jó...
Köszi a segítséget...
Letsgo
Próbáld kifelé fordítani és valakivel beállíttatni rendesen a karbid!
Esetleg fúvóka!!!
Arra hogy nem melegedik arra nem nagyon tudok mondani semmit!
Túl jó a hűtés
Lehet nem a gyári a hűtőd
Esetleg hűtőfolyadék csere ...
Rendszer átnézetése!!
Ha nem akkor könnyes bucsut veszek tőle és eladom! És veszek egy 125-ös RS-t...
Letsgo
Nekem is ilyen panaszai vannak nem forog le és az a vicc, hogy 13as kompressziójavan.
6-7nél nem forog jobban már kicseréltem majdnem minden és ugyan ugy szar... Gyujtást, szívómebránt, karburátort 18"as egyedül a karbi használt a többi új, de valoszinüleg karbi gondja van mert nem melegszik be a gép 60-nál jobban.Alapjáraton 80-at is eléri de ha elindulok vele 2perc és 60-fok.
Letsgo
Balko majd ha állva kerekelezl és így mad max-ezel akkor tölts fel videót és értékeljük
Ne nagyon menj így vele, nehogy még a hengert is kinyírd....