Sziasztok!! Hát tényleg eléggé kihalt a fórum!!!
Az én gépem már megint szar!!!!! Nagyon-nagyon csörög és nehezen indul, meg ilyenek!!!!!!! Usgyi is mondta, h nagyon csunyán köhög!!! Pedig most még meg sem hajtottam annyira!!!!! Egyszer csak elkezd visszaesni a fordulatszám, és ha megáll, akkor nem tom újraindítani!!!! nagyon gáz!! De mi lehet a baja???????????
:D elhiszem velem olyan volt h az uj gsx-r 1000 k7el nyomtam és elütötem valakit de én nekem semi bajuom nem lett és annak se aki nek nekimentem 300nál csak amotor ment tönkre asztán rám röhögöt akinek neki mentem aszt mondta nekem h suzuki nem is csoda aszt tök gáz volt
hát ahoz ugy is kell motorozni h éljélmmég 10 évet kül meg amit mondtál h simán ott hagya az rs-t az nem igaz csak az ujjabaknál de az sem bsizstos a 96-98as rs ek ki toltáka 115 öt én is olyat veszek remélem szal erröl kb enyit:P de az nsr is jo a haveromé 175öt öt megy 125/50es
jok azoka gépek de nekem nem jönn be az rs az olyan vérbeli speed motornak néz ki a csajoknak is bejön álitolag aszt mondják rá h sexy sztem is az nem rosz az rs az nsr az meg olyan kocka alaku de télleg az rs nél is vannak kocka részek de széépen ki vanak dolgozva meg vannak csinálva gömbölyitve van minden szinte és nem kocka:P
Az lesz majd fasza, ha most igy toljuk haverokkal mi lesz majd 10 év mulva, supermotokal meg 600as meg 1000-res speed-ekkel fogunk majd motorozni, mi lesz itt
Ma is falun bellül kivül tő gáz elözgetés össze vissza, féltem is 1 picit, akkó este meg trafipaszos táblát probálgattok , de szar helyen van mert kanyar van elötte és 90-100al kell bevenni necces de belehet venni simán ,csak hát ugye magyar utak, meg má tapadás se az igazi
Az én gépem már megint szar!!!!! Nagyon-nagyon csörög és nehezen indul, meg ilyenek!!!!!!! Usgyi is mondta, h nagyon csunyán köhög!!! Pedig most még meg sem hajtottam annyira!!!!! Egyszer csak elkezd visszaesni a fordulatszám, és ha megáll, akkor nem tom újraindítani!!!! nagyon gáz!! De mi lehet a baja???????????
jok azoka gépek de nekem nem jönn be az rs az olyan vérbeli speed motornak néz ki a csajoknak is bejön álitolag aszt mondják rá h sexy sztem is az nem rosz az rs az nsr az meg olyan kocka alaku de télleg az rs nél is vannak kocka részek de széépen ki vanak dolgozva meg vannak csinálva gömbölyitve van minden szinte és nem kocka:P
amugy menyit meg yaz az nsr?
ki hajtod a gépet mi ?
még nem rég raktam fel