DAVE134! Vagyok csak mostanában olyan sokat írtok! Nem győzőm utolérni az oldalt! Mi ez a sok RS-es?! Ja, meg mindenki RS-t akar?! Akkor vegyen is, ne csak mondja!(ugye DAVE134?)
A gép marad, de ez most nem tom, hogy jó-e!!!
Na akkor leírom mégegyszer! A kormány nehezen fordul(kábelezés lehet a baj), a szivatóval van vmi(elfordítom a kormányt, és leáll a motor, meg a szivató visszaudrik rögtön(bizots az is feszül)), 5 liter/100 Km , valamint mostanában nem megy olyan jól! Eddig az RS-es haverokat odavertem,most nem hiszem! Meg nézd meg a képeket! Nagyon szép a gép!
NA ez jó kérdés!
Visszatértem a Derbi GPR hez! Aszt vadászom naon hátha kapok! Mert az jobb mint az RS kinézetre emg az új RS A Hátulja oylan R1es!! de úgyse kapok mert nem akarnak eladni 2004es felettit sajna! Van egy 2006as TZR 600ezerért! Van egy 2004es RS 315ért! ITt a link!
a tzr: www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
májusba hideg hát hidd el jobb mikor augusztusba abba a dög melegbe ott ülsz és semmi hely nincs ahova árnyékba menj májusba az a baj h akkor vannak a legtöbben, a lelátókon alig van hely:S amugy király csak az a baj h 1jén 1napos lesz
neked kivettek már minden folytást??
ha igen akkor légyszi írd meg h mennyit megy
előre is köszi
A gép marad, de ez most nem tom, hogy jó-e!!!
csak 17évesen megoldom!!! a 25öt!
Visszatértem a Derbi GPR hez! Aszt vadászom naon hátha kapok! Mert az jobb mint az RS kinézetre emg az új RS A Hátulja oylan R1es!! de úgyse kapok mert nem akarnak eladni 2004es felettit sajna! Van egy 2006as TZR 600ezerért! Van egy 2004es RS 315ért! ITt a link!
a tzr: www.motor.hu/motor_vpage.jsp?i...
az rs: www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
Véleméyneket kérek rolluk!