Hello! egy 80 as hengernek 21-es karbival minimum 100 körül kéne utazni és olyan 120-at kéne menni mondjuk kipufogó ha gyári sokat veszt az erőből .. meg hangolás se mind1 hogy milyen a suber tű meg milyen a gyertya kép ....
szevasztok egy kis segitség kellene megragattam szerelés közben aprilia rs 50 am 6 blokk 1997 évjárat nemtudom a lendkerék lehúzó méretét esetleg tud segiteni valaki?
Színe:sárgás,szaga:olaj,benzin,állaga:híg,folyékony.Állítólag hogy nem égeti el az olajat az van benne lerakódva egy kis kondenz vízzel keverve.De azt mondják,hogy ez nem baj.Járni kell vele és elmúlik és majd nyáron nem fogja csinálni de télen ez majdcsak természetes.
A 90-et ha jó minden más (karbi beállítás, szimeringek, gyújtás, a henger sincs kifingva) 21-es karbival sztem lazán..de fogyasztásban a 21-es el ne kergess illúziókat. Nekem ha nyugton voltam 4,5 ha húztam rendesen 6 körül volt :-(
Köszi a hozzászólásokat bár a fogyasztás remélem nem sokkal ugrik meg mert igy is3,5liter és a lányom yzfr125je meg csak 2,5öt eszik százon azé durva kicsit a 90es utazót ha tudná jó lenne
Csak megerősíteni tudom Istee85-hozzászólását. Nekem ugyan 19-es karbim van, de gyorsulás...nyomaték... Öszze sem hasonlítható.
Igen fogyasztás is megugrott....de valamit valamiért....Minden egyensúlyba van.
Szia !
Nekem a régi (előző) RS-em en volt 80-as vas hengerszett, meg 21-es dellorto. Ég és föld. Utazóban nem dobott olyan nagyot 90-100 (vége több volt). Igaz az 5 sebességes volt. De gyorsulásban, nyomatékban rá sem lehetett ismerni. (Fogyasztásban sem) :-D
nézd meg a hütöt is szintet hogy jo e! vagy éppen az folyt bele
(Italmondo nem játszik :-D Ennyiért 5-öt gyártatok)
12V 35/35w Ba20D izzó a gyári.
pl.: http://www.futarmotorosbolt.hu...
Igen fogyasztás is megugrott....de valamit valamiért....Minden egyensúlyba van.
Nekem a régi (előző) RS-em en volt 80-as vas hengerszett, meg 21-es dellorto. Ég és föld. Utazóban nem dobott olyan nagyot 90-100 (vége több volt). Igaz az 5 sebességes volt. De gyorsulásban, nyomatékban rá sem lehetett ismerni. (Fogyasztásban sem) :-D