A tartalék jelző röviden ennyit csinál, amit mondtál. Kiegészítés: Ha csak két pontot zárna rövidre egyik pillanatról a másikra, akkor féltank benzinnél egy közepes balra kanyarnál kigyulladna a lámpa. Egyenesbe szeded, akkor meg elaludna. Ráfékezel kigyullad..(?) Nem.
Röviden:
Benzin magyarul és röviden jóformán hideg a tankban, nagy a hideg tartása.
Ha a jeladót eléri a benzin szintje, akkor a jeladót lehűti, a lámpa elalszik. (Gyakorlatilag, mint egy termosztát.) Ha dobsz egy bal kanyart, (tegyük fel jó mélyet,) akkor a hideg benzin lemegy róla, de a jeladó nem melegedik fel azonnal, ezért nem gyullad ki a lámpa azonnal.
A kérdés költői volt, nem kellett volna rá válaszolni. :D
A tartalék jelző nem csinál más mit adott folyadékszint alatt összezár két csatlakozó pontot.
Igazad van (nem biztos hogy rossz), segíthet a jelző kiszedése és megpucolása is
(nálam ez utóbbi volt az olajszintjelzőnél szorult a tengelyen és mutatott akkor is amikor nem kellet volna)
A jeladót ki kéne mérni előbb és ha bebizonyosodik, hogy hibás akkor mondani rá, hogy a jeladó a hibás. Nem egy fórumon látatlanban, minden meggyőződés nélkül mondani, hogy hibás. És nem kioktatásból mondom, csak itt nem pár forintokról beszélgetünk nagy valószínűséggel.
Ha sz úszóra egy szál megy, akkor letesteled a rámenő szálat, hakitér a benzinszint jelző akkor az úszó a ludas, ha nem akkor óra (vagy vezeték) általában az elöbbi
Nem gyakori hiba.
Először ellenőrizd, hogy nem-e csúszott szét valami.
Ülés le, ülés alatt van két csavar ami fogja a tankot + tank elején is van egy, csavard ki. Ahogy a tankot megemeled láthatod, hogy a tankból jön egy vezeték. Nézd meg nem-e csúszott szét, mérd ki.
Sziasztok.Nekem egy olyan problémám lenne hogy fél éve vettem egy apriliat(rs50 replica) és pár hete folyamatosan ég a benzin visszejelzőm,mintha üres lenne a tank,pedig van benne elegendő benzin.Gondoltam az úszóra vagy valami kábel hibára de nem jöttem rá.Hallottam hogy ez gyakori hiba az apriliáknál,valami ötlet?:)
Eladók megmaradt am6 alkatrészeim lehetőleg egyben nem kell nagy öszegre gondolni az önindító szénkefés van egy zacskó csavar is. 06309486920 hívj megegyezünk emailt nem nézek csak telón érszel.
Eladóvá vált a motorom rs 50/70 egy vadiúj am6-os blokk van benne 1000km-et mentem vele 90%-os gumikkal és fékekkel szép állapotban,hátsó lábtartó is van rajta, adom hozzá a régi blokkját,egy arrow kipufogót és egy vadiúj 50-es hengerszettet tömítésekkel együtt,az ajánlatokat várom a barna8406@t-online.hu email címre vagy 06308539896 tel számon
Röviden:
Benzin magyarul és röviden jóformán hideg a tankban, nagy a hideg tartása.
Ha a jeladót eléri a benzin szintje, akkor a jeladót lehűti, a lámpa elalszik. (Gyakorlatilag, mint egy termosztát.) Ha dobsz egy bal kanyart, (tegyük fel jó mélyet,) akkor a hideg benzin lemegy róla, de a jeladó nem melegedik fel azonnal, ezért nem gyullad ki a lámpa azonnal.
A kérdés költői volt, nem kellett volna rá válaszolni. :D
Igazad van (nem biztos hogy rossz), segíthet a jelző kiszedése és megpucolása is
(nálam ez utóbbi volt az olajszintjelzőnél szorult a tengelyen és mutatott akkor is amikor nem kellet volna)
Remélem kielégítő volt a válasz
A jeladót ki kéne mérni előbb és ha bebizonyosodik, hogy hibás akkor mondani rá, hogy a jeladó a hibás. Nem egy fórumon látatlanban, minden meggyőződés nélkül mondani, hogy hibás. És nem kioktatásból mondom, csak itt nem pár forintokról beszélgetünk nagy valószínűséggel.
Először ellenőrizd, hogy nem-e csúszott szét valami.
Ülés le, ülés alatt van két csavar ami fogja a tankot + tank elején is van egy, csavard ki. Ahogy a tankot megemeled láthatod, hogy a tankból jön egy vezeték. Nézd meg nem-e csúszott szét, mérd ki.
Kölönben meg:
- főtengely csapágyak, szimeringek
- lendkerék
- gyújtás alaplap
- kuplung (lamellák)
- karburátor
- membrán (belevolt ékelődve egy kb 1cm átmérőjű kődarab .... )
- váltó (fogaskerekek)
Szóval majdnem egy komplett generál.
De a hétvégén elkezdi a téli álmát, aztán szezonra már várják a zsírúj tappancsok, és tiszta lappal kezdjük (végre eggyútt ) a nyarat.
Milyen kipufogó rendszereid vannak, RS50-re (1999-2006)? Árat és képet küldhetsz a gurabli kukac gmail pont com címre.
Üdv