Ahogy Xlzx is mondta ez az SX 50-en 1000szer roszabb szerintem mint az MX. De ezt elmondta ugyhogy nem foltatom.
Télleg ne legyél sznob! Szerinted mi baja van egy pár éves motornak? Oda mész megnézed, ha nincs gyanús hangja a blokknak semmi baja nem lehet annak szerintem! De ha télleg crossoztál, akkor egyiktől se kell túl sokat várnod, olyan áron mint amik ezek mennek aból vehetsz már egy olyan motort amivel télleg lehet crossozni! De ha 50es kell akkor szntem Aprilia RX!
gianellinek már van....amúgy szar az új sx-rx-rs....mert nem a régi minarelli blokk van benne hanem a szaros derbi drd-é....telók nem fordítottak-mxben azok,sokkkal jobb stb stb stb. most már ugyanannyi pénzért sokkal kevesebbet kapsz...
de az a baj h mintát kell bele vágatni és az meg utána kireped nekem is ez volt a baj mondjuk az enyém használt volt! most tok egy dragont zsír új 120/70 10ezer
Télleg ne legyél sznob! Szerinted mi baja van egy pár éves motornak? Oda mész megnézed, ha nincs gyanús hangja a blokknak semmi baja nem lehet annak szerintem! De ha télleg crossoztál, akkor egyiktől se kell túl sokat várnod, olyan áron mint amik ezek mennek aból vehetsz már egy olyan motort amivel télleg lehet crossozni! De ha 50es kell akkor szntem Aprilia RX!
első lámpa bura(szív)
váltokar
fékbetét
ezeket az alkatrészeket meg tod szerezni rs50hez,és ha igen milyen árban?