Nekem is Balko rs-em van Ja egyébként sztem robman rs-e azért gyenge meg nehézkésen megy mert nekem a natixnál azt mondták hogy fúvókán kivül hogy még elsö fogaskerket meg talán láncot is kell cserélni!12es fogaskerék van benne ha jol számoltam az meg lófasz attol csak pörög mint a kurva élet de nem megy...ha jol tuom
ma mostam a motort és behúzom a kuplungkart erre kiszakadt a bowden még jó h most nem madarason de gyorsan megforrasztottam és fasza lett! holnap reggel go kunamdaras és remélem vasárnap estig haza se jövök! eddig úgy néz ki ott alszunk de még változhatnak a dolgok! most nemsokár le lesznek festve az idomok! és tavasszal vagy tél végén eladás
nem tudjátok h az enyémre jó lenne az a rendszer amit a gpr-re szoktak pakolni mert az enyémbe bele is van írva h derbi meg az egész majdnem az
és még nem jelent meg külön 2006-os rs-re rendszer
Egy hátsó munkahenger mennyi pénz???
Igaz nekem cagiva primához kellene.
Lécc, sürgős!
Előre is kösz!
mikor mész madarasra?berettyoujfalurol bandába szoktatok járni nem?egy 50es csapat v rosszul tom?én is mek hnap sajna még a robogommal:)
és még nem jelent meg külön 2006-os rs-re rendszer
mikor lesz legközelebb ??
1. járok 50es topikba,csak láttam h kérdezel szolnok közeléből,ha karcagot ugy vesszük h közel van akkor én közel lakok ,madarasra szoktál járni?