Oks továbbítani fogom az üzit az ismerősömnek, de lehet h nem lesz jó mert neki nem csak fékhenger hanem egész nyereg kell mindenestül.
Keresni fognak az ügyben
Kész az RS megy mint a barom
Kiput szétvágták kitakarították oxigénnel sült egy fél napoot, összehangolták karbesszal ...hibátlan! Így érzésem szerint még nem ment
most akkor mi legyen?
kell a váltó postázzam vagy kell az extrema vagy mifene?
egyébként csak úgy zárójelben mondom hogy adatlapomon minden elérhetőséget megtaláltok!
meg nem egyszer be is írtam ide a forumba is!
meg neked is írtam már!
Rendben!Eltudnád küldeni cimemre!Ujszászi Sándor 4033 Debrecen Sarkadi Imre utca 51.Ha lehet fizesd már be a postát mert akkor csak 1690 a postaköltség vagyis összesen 8690 ft-ot kell fizetnem a postásnak!Elöre is köszi
Készülget az RS
Undorítóan néz ki a Vertex dugó, majd lefényképezem!
Olyan húzás van rajta (4db...) ....nesze neked 600 km-er! Szar geci fos! Annyit nemért h áthajintcsam a szomszédba! Gyári ASSO az az igazi nem ez....
Egyébként nemhiszitek el az egésznak kipufogó kínja volt...! Holnap ha mindne igaz haver oxigénnel ad a szájának
Rátesszük a kiput megvan halva pedig az öreg érti a karbi belövést nem gyengén de szar! Feltünő is volt nekem h mikor takarítottam akkor a kifújás irányába nemakart kifojni a kula belőle xD
Csak a henger irányába! Belőtte úgy h kipu nélkülire...15 ezret rögtön megakasztotta a kicsike Jólesz Elkezdi..na a kis "aprilla"
Garázsában meg ott a fia 750 es gixxije! Beindítottam mert jóba vagyunk...húú majdbele haltam!
750 k2 kipu power commander direktszűrő van vagy 150 ló...morcos a lány
Folyt köv...!
Oks továbbítani fogom az üzit az ismerősömnek, de lehet h nem lesz jó mert neki nem csak fékhenger hanem egész nyereg kell mindenestül.
Keresni fognak az ügyben
Köszi Gergő!