te úristen,ha 50esre is kellene rendszám,akkor szerintem a kismotorok 80-90%a megszűnne...
De ha körbenéztek az országokban,MINDENHOL kell a kismotorokra is rendszám,csak itt nem.
A héten szombaton azaz 2010.07.31.-én a MAMI kupa V. fordulója lesz Kakucson, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek.
Nézőknek a belépés díjtalan!
Kategóriák:
-Pitbike
-Simson
-Robogó
-MZ
-125 kupa (Aprilia)
-Veterán és Pannonia kupa
Sziassztok! kéne nekem egy kis segítség van egy 98as rs 50 em és 5 sebességes egyik hvaeromnak meg ugyanijen 98 as van de 6 sebességes. És azt akarom megkérdezni hogy nekem ijen 5-6000res fordulatig húz a gép és utána eléri a 7000-ret akk kicsit meglassul. És haveromé meg 8-9000 res fordulaton megindul. az a kérdés hogy összefügg-e az hogy az enyém 5 sebességes az övé meg 6? És hogy ennyivel gyorsabb lenne? Vagy csak nekem is kikéne huzatnom 7-8000 ig? Aki tud segítsen lécci köszi előre is
csak egy csavarhúzó és egy tolómérő!
gyertya ki
csavarhúzó a helyére
tekered a lendkereket míg a dugó a felső holtponthoz ér(fhp)
tólómérő bele lemér
hozzáad 1,5mm
és a forgásiránnyal ellentétes irányba tekerve a lendkereket a tolómérőt beledugva addig tekered, míg a dugó nem lesz 1,5mm-el lentebb az fhp-nál.
ilyenkor megjelölöd a lendkereket, és a blokkot mondjuk filccel vagy krétával, hogy tudd hogy hol állt.
leveszed a lendkereket, megkeresed a pólusváltást, és ezt a poziciót összenézed az alaplap jeladó részével.
namármost ezeknek egybe kell esniük a krétával megjelölt helyzetben.
Van 49mm-s DR 80-ba új dugószetted még? Kellene 1 lehet.
Ár:37000
De ha körbenéztek az országokban,MINDENHOL kell a kismotorokra is rendszám,csak itt nem.
1 kérdés! Mit tudtok az arról hogy Segédmotorra is kell majd rendszám? hogy ez mikor lépne életbe? meg hogy komolyan mondják-e ezt!
minden választ szívesen várok! Köszi
vagy az enyém : biked94@hotmail.com
A héten szombaton azaz 2010.07.31.-én a MAMI kupa V. fordulója lesz Kakucson, a gokartpályán. Egész nap edzések, versenyek.
Nézőknek a belépés díjtalan!
Kategóriák:
-Pitbike
-Simson
-Robogó
-MZ
-125 kupa (Aprilia)
-Veterán és Pannonia kupa
Gyertek versenyezni vagy nézőnek!
Úgy megnéznék már 1 másik RS-t is közelebbről .
Fehérváron belül hol laksz?
sok a 7500ft egy új dugattyú szettél vagy mi?
gyertya ki
csavarhúzó a helyére
tekered a lendkereket míg a dugó a felső holtponthoz ér(fhp)
tólómérő bele lemér
hozzáad 1,5mm
és a forgásiránnyal ellentétes irányba tekerve a lendkereket a tolómérőt beledugva addig tekered, míg a dugó nem lesz 1,5mm-el lentebb az fhp-nál.
ilyenkor megjelölöd a lendkereket, és a blokkot mondjuk filccel vagy krétával, hogy tudd hogy hol állt.
leveszed a lendkereket, megkeresed a pólusváltást, és ezt a poziciót összenézed az alaplap jeladó részével.
namármost ezeknek egybe kell esniük a krétával megjelölt helyzetben.
remélem érthető volt:)
ha nem kérdezz és megpróbálok segíteni.
ez egy régi Simsonos trükk:)