Van valakinek 125 -ős 2007-es Aprilia Rs-e! Akinek van írja meg mi a tapasztalata mert sok helyen azt írták hogy 10 ezer km-nél besül meg ilyenek! Nem engem érdekel a haveromnak van ilyen!
Én ezért veszek kawa Z 750-et! Azzal ilyen gond nincs !
Semmi értelme nem volna hazudoznom, SZERINTEM, motorozás szempontjából én is örülnék ha 75kiló lennék, de ez van.
A képeken én vagyok, ha NYURGA ha nem az. 90+kg.
Azért írtam,hogy eljátszottam a gondolattal,mert fordított esetben ez nekünk is rosszul esne. Talmának respektje van a spanyoloknál is, Faubelt meg csak a fanatikusok szeretik, nem kellene elcsellózni Tamla és a Magyarok renoméját egy hülye viccel.(de azé" jó sutka lenne:)
Van egy spanyol Faubeles oldal, kicsit eljátszottam a gondolattal, hogy oda fel kellene tenni, és külön gratulálni Faubel MÁSODIK helyéhez:)
Csak, hát földön fekvő emberbe nem rugunk még egyet:)
(juj de geci vagyok:)
Hát ha az tényleg 56-s akkor az igencsak nagy lehet.....
Nemhiszem h nehezebb vagy nálam (magasabb az biztos) de nekem 50-es a dzsekim. Igazából a 48-s lett volna a tuti de az csak versenytávokra lett volna jó.
Van valakinek 125 -ős 2007-es Aprilia Rs-e! Akinek van írja meg mi a tapasztalata mert sok helyen azt írták hogy 10 ezer km-nél besül meg ilyenek! Nem engem érdekel a haveromnak van ilyen!
Én ezért veszek kawa Z 750-et! Azzal ilyen gond nincs !
Semmi értelme nem volna hazudoznom, SZERINTEM, motorozás szempontjából én is örülnék ha 75kiló lennék, de ez van.
A képeken én vagyok, ha NYURGA ha nem az. 90+kg.
Csak, hát földön fekvő emberbe nem rugunk még egyet:)
(juj de geci vagyok:)
ennyi
Nemhiszem h nehezebb vagy nálam (magasabb az biztos) de nekem 50-es a dzsekim. Igazából a 48-s lett volna a tuti de az csak versenytávokra lett volna jó.
Mivan Jamal papa nem látlak mostanában!?
hring: www.hungaroring.hu
keresek törött, sérült rs-t 2000 évjárattól felfelé ha valaki tud szolhatna
köszi!